• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amniyosentez den korkuyorum

arsetina

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
41
23
288
32
Merhaba arkadaşlar gruba yenı uyeyım. Neyse 13+6 günlük hamileyım.. Yasım 40. Ikılı test sonucumuz temız cıktı ama yas rıskı var sadece. Bu yuzden amnıyosentez yaptırmamı soyledıler.. Bırde bunun yerıne harmony prenatal test varmıs bunda da sadece kan alıyorlar buda yuzde 99 dogru sonucu cıkarıyormus.. Bu testlerı yaptıran var mı? yakın zamanda düsük tehlikesi yasadım ılac kullandm cok sukur gectı.. AMNIYOSENTEZDE korkuyorum.. Bebegını kaybedenlerde varmıs ıslem sonrasında. Bılgısı olan var mı? Kan testı yaptıran veya amnıyosentez yaptıran var mı?

Merhaba arkadaşlar gruba yenı uyeyım. Neyse 13+6 günlük hamileyım.. Yasım 40. Ikılı test sonucumuz temız cıktı ama yas rıskı var sadece. Bu yuzden amnıyosentez yaptırmamı soyledıler.. Bırde bunun yerıne harmony prenatal test varmıs bunda da sadece kan alıyorlar buda yuzde 99 dogru sonucu cıkarıyormus.. Bu testlerı yaptıran var mı? yakın zamanda düsük tehlikesi yasadım ılac kullandm cok sukur gectı.. AMNIYOSENTEZDE korkuyorum.. Bebegını kaybedenlerde varmıs ıslem sonrasında. Bılgısı olan var mı? Kan testı yaptıran veya amnıyosentez yaptıran var mı?
canım be bu hamılelıkte ıkilim iyidi doktor 4 lu test yaptı onda 1/109 cıktı amnıyosentez dedı bende cok korkuyodum amnıyosentezden eskı doktoruma gıttım oda amnıyosentez rısklı dedi prena test yapıldı kan testi amerıkaya gitti allaha şükür temiz sonuç aldım amnıyoentez düşük bır rıskte olsa riskli bir işlem maddı yönden yaptırabılıyosan kan testlerını yaptır derim

ebrucum merhaba cevabın ıcın tesekkurler ben de amnıyosentezden cok korkuyorum.. sen kan testını nerede yaptırdın? ayrıca onun sonuc guvenılır mı? :S:S cok zor bı durum cidden

merhaba bende amniyosentezden korktuğum için çok araştırdım harmony prenetal testi buldum basit bir kan verdim amerikada yapılıyor herkese tavsiye ederim bu kadar korku gerçekten iyi değil bu yuzden tüm hamile bayanlara bilgi vermek istedim.

aynı durumdayım yasım 36 ne yaptınız nasıl geçti inşallah hersey iidir sizinde tüp bebek mi benimki öyle

aynı durumdayım yasım 36 ne yaptınız nasıl geçti inşallah hersey iidir sizinde tüp bebek mi benimki öyle
canım merhaba ben doğum yaptım erken doğum oldu 36 haftalık dogdu. ama çok sukur bebegımde ben de ıyıyız amnıysentez yaptırmadım ıyı ki yaptırmamısım sadece yas faktoru ıcın ıstemıslerdı benden tup bebek degıl benım suan kızım 2 aylık masallah allahım nazarlardan saklasın saglıklı benım fıkrım allah her seyı bılır sen kalbını ferah tut yeter

canım merhaba ben doğum yaptım erken doğum oldu 36 haftalık dogdu. ama çok sukur bebegımde ben de ıyıyız amnıysentez yaptırmadım ıyı ki yaptırmamısım sadece yas faktoru ıcın ıstemıslerdı benden tup bebek degıl benım suan kızım 2 aylık masallah allahım nazarlardan saklasın saglıklı benım fıkrım allah her seyı bılır sen kalbını ferah tut yeter
Tesekkurler cvp icin sevgiler

Back