- 6 Ocak 2009
- 1.847
- 1
merhaba arkadaslar 11 haftalik hamileyim
düzenli olarak kontrollerime gidiyorum hersey normal,bebegimin gelisimi güzel
fakat doktoruma ailevi problemlerimden bahsettim
Esim kanserdi ve bize iki yil cocuk yapmak yasakti,zaten olma olasiligida yüzde 20ydi
iki yil gectigimiz nisan ayinda zaten bitmisti ,esim chemoterapi gördügü icin yasakti bebek
ve esimin ailesinde ,esim ve kayinvalidem haric tüm kardeslerinde ve babasinda ileri derecede göz sakatligi mevcut
ben bunlari söyler söylemez doktorum amniyosentez yaptirmam icin beni büyük bir hastaneye sevketti
halbuki hersey iyi ,gelisimi cok güzel diyordu bebegimin
suan 11.ci haftamdayim hastane ise randevuyu tam bir ay sonraya verdi
bu islem gercekten gerekli mi ?
esim ,sen bebegimizn saglikli olup olmadigini ögrenmek istemiyormusun diyor
yahu istemezmiyim istiyorum ,ama oldu ki saglikli degil diyorum napicaz aldiricakmiyiz 15haftalik bebegi diyorum
beni cok büyük zan atinda birakiyor,bu sivi alimi düsüklere sebeb oluyormus diyorum ,Allah ne dediyse o diyor
madem öyle ,o zaman birak yaptirmayalim degil mi ama ?
-arkadaslar bu islem her hangi bir anestezi uygulanmadan mi yapiliyor ?
-kararsizim arkadaslar,hersey Allahtan diyip yaptirmamalimiyim ?
düzenli olarak kontrollerime gidiyorum hersey normal,bebegimin gelisimi güzel
fakat doktoruma ailevi problemlerimden bahsettim
Esim kanserdi ve bize iki yil cocuk yapmak yasakti,zaten olma olasiligida yüzde 20ydi
iki yil gectigimiz nisan ayinda zaten bitmisti ,esim chemoterapi gördügü icin yasakti bebek
ve esimin ailesinde ,esim ve kayinvalidem haric tüm kardeslerinde ve babasinda ileri derecede göz sakatligi mevcut
ben bunlari söyler söylemez doktorum amniyosentez yaptirmam icin beni büyük bir hastaneye sevketti
halbuki hersey iyi ,gelisimi cok güzel diyordu bebegimin
suan 11.ci haftamdayim hastane ise randevuyu tam bir ay sonraya verdi
bu islem gercekten gerekli mi ?
esim ,sen bebegimizn saglikli olup olmadigini ögrenmek istemiyormusun diyor
yahu istemezmiyim istiyorum ,ama oldu ki saglikli degil diyorum napicaz aldiricakmiyiz 15haftalik bebegi diyorum
beni cok büyük zan atinda birakiyor,bu sivi alimi düsüklere sebeb oluyormus diyorum ,Allah ne dediyse o diyor
madem öyle ,o zaman birak yaptirmayalim degil mi ama ?
-arkadaslar bu islem her hangi bir anestezi uygulanmadan mi yapiliyor ?
-kararsizim arkadaslar,hersey Allahtan diyip yaptirmamalimiyim ?