- Konu Sahibi yaxgxmur sxixla
-
kıslar 26 yaşındayım 3lü tarama testimin sonucu kötü çıktı down riski yüksek çıktı amniyosentes olucam olan arkadaşlar lütfen beni bilgilendirin kendimi çok çaresiz hissediyom dualarınısa çok ihtiyacım var...
herşey için teşekkür ederim böyle yazılar okdukça rahatlıyom inan canım bebeği pıt pıt ediyo ben iyiyim diyooo ben bebeğime güveniyom o iyi olucak çok sağol...canım benım senı en ıyı anlayanlardan bırı olabılırım.ıkıncı hamılelıgımde yasadım bunu.bendede degrler kotu cıkmıstı.tekrar yaptırdım 17haftada yıen parlak sayılmazdı.aldırmak aklımdan gecmedı,ıstemedımde.
amnıyosentezı sordum cevremdekılere onunda tehlıkelerı var dusuk gıbı,hıjyenık olmaması halınde problemlerı vardı.
acıkcası RABBIME guvendım ve yaptırmadım.ıcımde bılmıyorum ne oldugunuda ama kabullenmıstım kotu cıksa sonuc ne olacaktı.bebegımı oldurebılecekmıydım.aslaaaaaaaa
o halde bu kabulumdu ne olursa olsun.RABBIM bana bunu gormus vardır bır hayır dedım.ılk kızım sapasaglam onu seve seve dogurdum bunu sakat olacak dıye nasıl oldururdum.ve 16haftalıktan doguma kadar hıc rahatsızlıgım yoktu ama hep ıcımı kemıre vardı.acıkcası ben dowm sendromlu beklıyordum.ama sapasaglam akıllı sımdı 9,5 aylık sekermı seker bır kızım var:))))))))
ıcın rahat etsın dıyorsan yaptır canım benım.ama ıyı bır yerde yaptır.
sadece anne karnından sıvı alıyorlar cok acımıyor dedı doktorum.2 3 hafta da sonucu elıne alırsın demıstı bana sordgumda.
baska bılgım yok.l
sen gonlunu ferah tut canım yınede olurmu.unutmakı bebgın ıcerde bu stresı hıssedıyor.emın ol hıcbırsey olmayacak.RABBIME guven o ne eylerse guzel eyler canım benım
herşey için teşekkür ederim böyle yazılar okdukça rahatlıyom inan canım bebeği pıt pıt ediyo ben iyiyim diyooo ben bebeğime güveniyom o iyi olucak çok sağol...
oğlum olucak nasiğpse testimi yaptırcam pşembe.. çok sağol ilgin için yine söyleyim dualarınısa çok ihtiyacım var...canım benım rıca ederım.sen doguma kadar rahatlat ıcını dıyerekten yaptır.uzme kızımızı annesı:)))))))
ıcıme dogdu sanaldan kız olacak heralde:))))))))
sen ıcını ferah tut canım benım.rabbıme guven canım dua et.bebgının sesını dınle.o senı rahatlatacaktır emınım.opuyorum senı
benım ıcın oksa onu:))))))))
selam canım down sedromu 1:147 çıkmış canım umarım amniyosentesde çıkmas dualarınısı esirgemeyin başka bişey istemiyom kıslarCanım geçmiş olsun inşallah önemli bir şey çıkmaz ve bebeğin iyidir.
Risk kaç çıktı üçlü testinde acab?
benimde ikilide risk 1/254 çıktı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?