amniyon sıvısını çoğaltmak

Canım benimde sıvım az...Yani tam tehlikede değil ama ideal ölçüde de değil..
Doktorum 15 günde bir kontrol ediyor, bir de çok sıvı tüketmemi bol bol su içmemi söylüyor.
Maalesef şu aşamada yapacak başka bişi yokmuş.
Ben günde 4 litre suyu tamamlıyorum..

Son düzenleme:
şimdi internetten baktım.kesinlikle en doğal yolu bol bol sıvı tüketimi.taze portakal suyu,meyve suyu ve en önemlisi su içi bolca.amniyon sıvısı her 3 saatte bir kendini yeniliyormuş.o yüzden sıvı tüketimine çok dikkat edin diyorlar.bu arada geçmiş olsun,umarım herşey düzelir.

evt tek yolu bol sıvı tüketmek cnm aldığın sıvı 2 ltnin altına düşmesin bende zor içiyorum ama 500 ml lik pet şişeyi dolduruyorum tek seferde nefes almadan yarısını içiyorum öle öle içmeye çalış sende çünkü amniyon sıvısı azalması tehlikeli bi durum

bol su ic...benimki yerinde ama yinede deli gibi su iciyorum ya azalirsa diye....4 saatte falan sivi kendini yenileme ihtiyaci duyarmis yenisi gelmeyince ne olcak bebis susuz kalcak..aman dikkat

tşk ler bende su içmeye çalışıyorum ama her zaman başaramıyorum midem bulanıyor.hayırlısı olur inşallah.

canım illaki su olarak içmen gerekmez ki.ayran yap,portakal sıkıp su ekle içine,pekmez sulandırıp iç.duru duru su içmek mide bulandırır cünki sürekli.

kesinlikle hergün en az 2 litre su icmen gerek..
hatta 3 litre icersen daha ii olur..daha fazlasi senin böbreklerini yorar onada dikkat et...
ayran yada meyve suyuda tüketebilirsinn
benimde hamileligimin 28.haftasindan sonra suyum hep azdi bebege yetiyodu ama dahada fazla olbilirdi tabiki...bebek büyüdükce yeri azalio buna oranla suda azaliyo

canım kaç haftalık hamilesin..benim 22.haftamda sıvım azalmıştı..hamileliğimin sonuna kadarda hep sınırda hatta normalden az devam etti..öncesinde pek fazla su içmezdim ama bu olaydan sonra direk suya abandım ben..günde en az 3 lt yi bitiriyodum..yanlız suyu bi anda değilde yudum yudum içmek daha etkili oluyomuş..hem bu şekilde midende bulanmaz..ben sürekli elimde su şişesiyle dolaşıyodum..gece bile başucumda şişem duruyodu..hem su içmek bebeğede kilo aldırıyo diye biliyorum..bolca dinlen stres yapma..ben hamileliğimi bu şekilde geçirdim..40. haftanın sonundada bebeğimi doğurdum..

bende de bi ara böyle bi sorun olmuştu o zaman bi prof. söylemişti oturarak dinlenmek yerine yatarak dinlenmeyi tercih ve en az 2 lt.suyuda bu şekilde tüket demişti o zaman daha etkiliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…