F f_c Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2024 109 26 13 30 Cumartesi 12:59 Konu Sahibi Konu Sahibi f_c #1 Kızlar merhaba servikste hafif kısalma oldugu ıcın doktorum endol verdı fakat amnıyon sıvım azsldı bu durumu yasayan vsr mı korktum. 27+2 deyım
Kızlar merhaba servikste hafif kısalma oldugu ıcın doktorum endol verdı fakat amnıyon sıvım azsldı bu durumu yasayan vsr mı korktum. 27+2 deyım
candanileri59 Ɓir musallalık saltanatım bu benim... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Şubat 2022 4.709 En iyi cevaplar 1 2.900 83 Cumartesi 15:43 Konu Sahibi Konu Sahibi f_c #2 f_c .!.: Kızlar merhaba servikste hafif kısalma oldugu ıcın doktorum endol verdı fakat amnıyon sıvım azsldı bu durumu yasayan vsr mı korktum. 27+2 deyım Genişletmek için tıkla... Bende 26 haftamdan 32 haftama kadar kullandim boyle bi sorun yasamadim suyum coktu benimde
f_c .!.: Kızlar merhaba servikste hafif kısalma oldugu ıcın doktorum endol verdı fakat amnıyon sıvım azsldı bu durumu yasayan vsr mı korktum. 27+2 deyım Genişletmek için tıkla... Bende 26 haftamdan 32 haftama kadar kullandim boyle bi sorun yasamadim suyum coktu benimde
F f_c Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2024 109 26 13 30 Cumartesi 18:00 Konu Sahibi Konu Sahibi f_c #3 candanileri59 .!.: Bende 26 haftamdan 32 haftama kadar kullandim boyle bi sorun yasamadim suyum coktu benimde Genişletmek için tıkla... Suyu azaltıyormuş dendı ama 4 gun once suyum fazlaydı ılacla azaldı havuc suyuna baslanıldı
candanileri59 .!.: Bende 26 haftamdan 32 haftama kadar kullandim boyle bi sorun yasamadim suyum coktu benimde Genişletmek için tıkla... Suyu azaltıyormuş dendı ama 4 gun once suyum fazlaydı ılacla azaldı havuc suyuna baslanıldı