Amniyon sıvısı normalin altında

mcp435

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2025
5
2
1
26
Merhaba. 18 haftadayım kontrole gittiğimizde amniyon sıvısının normalin altında dedi doktorum. Böyle bir durum yaşayan var mı? Net birşey söylemedi. Takip edilecek dendi. Karşılaşan varsa yazabilir mi

havuç suyu ve bol su tüketin. bazen bebeğin böbreklerindeki bir sorunu gösterir amniyon sıvı azlığı. detaylı ultrasona yönlendirmesi gerekiyor sizi doktorun. sızıntı gibi amniyon sıvısında kayıp yoksa genelde bebek idrarını yapamadığı için az olur. büyük ihtimalle bir perinatologa yönlendirir doktorunuz

Bir hafta takip edelim dedi haftaya tekrar gideceğim. Vajinal olarakda muayene etti amniyon sıvısı görmedim dedi . Buda sızıntı yok demekmiş sanırım.

Bir hafta takip edelim dedi haftaya tekrar gideceğim. Vajinal olarakda muayene etti amniyon sıvısı görmedim dedi . Buda sızıntı yok demekmiş sanırım.
evet sızıntı yok demek, bu da iyi bir sey.

sanırım 20.haftadan önce detaylı ultrasonda net görüntü alınamayabilir. ama ben yerinizde olsam bir perinatologdan randevu alırdım.

onun dısında havuc suyu ve bol bol su tüketin. günde 3-4 litrenin altına düsmeyin. bebek idrarını yapabildiği kadar amniyon sıvısı artacak

Çok teşekkür ederim umarım haftaya güzel mesajlarla dönerim size

Böyle bir durum yaşamadım ama okudum ve gördüğüm kadarıyla günde en az 3-4 litre su için ve bol bol havuç suyu için ikisinin faydası çok fazla oluyor. Umarım normal seviyeye çıkar

Bugün başlayacağım bir hafta sonra kontrole gittiğimde umarım güzel haberlerle yazarım buraya

Ben de yaşadım aynı durumu.Doktorum havuç suyu iç dedi.Her gün 6-7 havuç suyu içtim.15 gün sonra kontrole gittiğimde sorun yoktu.Normal dedi doktorum.İçmeyi bıraktım ve sonrasında aynı sıkıntıyı yaşamadım.

Kaç haftalıktınız peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…