• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amniyon sıvısı nasıl arttı

kum_tanesi_

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
9
0
16
Kahramanmaraş
Merhaba arkadaşlar 38. Haftadayiz ama bebeğin gelişimi 3 hafta geri kalmış bir de suyunun alt sınıra yaklaştığını öğrendim sonra forumda suyun nasıl artacagi ile ilgili konuları okudum doktorum sadece suyu çok içmemi söyledi ben de şunları yaptım:
Çok su ictim
Bol bol meyve yedim özellikle karpuz ve kiraz büyük bir karpuzu iki günde yedim
Zemzem ictim
Bol bol yatmaya çalıştım
Yarım limonu bir bardak suya sıkıp ictim
Bütün bunların sonucunda 3 günde suyum önemli miktar da arttı cm olarak ölçüm yapilmadi ama doktor yeterli buldu
Ben de sizinle paylaşmak istedim tabi herkesin durumu farklılık gösterebilir

Merhaba arkadaşlar 38. Haftadayiz ama bebeğin gelişimi 3 hafta geri kalmış bir de suyunun alt sınıra yaklaştığını öğrendim sonra forumda suyun nasıl artacagi ile ilgili konuları okudum doktorum sadece suyu çok içmemi söyledi ben de şunları yaptım:
Çok su ictim
Bol bol meyve yedim özellikle karpuz ve kiraz büyük bir karpuzu iki günde yedim
Zemzem ictim
Bol bol yatmaya çalıştım
Yarım limonu bir bardak suya sıkıp ictim
Bütün bunların sonucunda 3 günde suyum önemli miktar da arttı cm olarak ölçüm yapilmadi ama doktor yeterli buldu
Ben de sizinle paylaşmak istedim tabi herkesin durumu farklılık gösterebilir

merhabalar canım aradan epey zaman gecmıs mınık melegını kucagına almıssındır :) ben 36 haftalık hamıleyım bugun kontrolum vardı dr ultrasonda suyun azalmıs dedı onumuzdekı cuma 37 haftamda tekrar kontrole cagırdı benı bı haftada bu suyun azalması sıkıntı yaratmaz ama 37 haftanda ya da 37+3 de sezeryanla alırız bebegı dedı o kdr tedırgın oldum kı korkuyorum bol su ıcıyorum ama cok korkuyorum 37 hafta erkenmı bebegı almak ıcın

Back