Geçmiş olsun canım. Ben de düşük ttehlikesi olan, rislki bir gebelik geçiriyorum zaten başından beri....Dilerim zamanında, sağlıcakla, hayırlısıyla alacağız bebeklerimizi kucağımıza...
Ben de bu gün doktora gittim, ultrasonda suyuna baktı azalma görünmüyor gayet normal görünüyor dedi. Ama daha net anlaşılması için bir ped verdi, ortasından kırmızı çizgiler geçen bir ped. Akşam 21:30'a akdar bu ped dursun, 21:30'da gel bakalım dedi. Akşam gittim, ped ıslak...Küçük bir yerinde açık sarı bir akıntı, geri kalanı şeffaf ıslaklık....
Evet dedim, amniyon sıvısı bu? Şüpheli dedi, ultrasanda sıvında azalma görülmüyor ama bazen iğne deliği kadar bir sızıntı olabiliyor, peddeki akıntı biraz fazla geldi bana dedi
Sana bir ped daha vericem, yarın öğleye kadar dursun, öğlen gel, aynı şey olursa seni 24 saat müşaadeye almamız gerekebilir dedi
Bu arada, idrar testi istedi. idrarda enfeksiyon çıkınca, idrar kültürü + kanda enfeksiyon arama testi yaptı.
Akan şey enfeksiyona bağlı bir akıntı da olabilirmiş. Yarın öğlen anlayacağız. Umarım amniyon sıvısı değildir...Çok endişeliyim...