Amniyon sıvısı azligu

awaree

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
107
106
103
33
Merhaba arkadaslar gebeliğin 21. Haftasindayimama bebek 3 hafta geri ve suyum bitmiş denecek kadar azmış bu durumu yaşayıp düzelen varmi acaba

Merhaba arkadaslar gebeliğin 21. Haftasindayimama bebek 3 hafta geri ve suyum bitmiş denecek kadar azmış bu durumu yaşayıp düzelen varmi acaba
Hastanede tedavisi oluyor diye biliyorum ama? Su yüklemesi flan yapılıyordu

Bol bol su ic,amniyonu arttiran gidalari arastir ye. Su biterse hamilelik kendiliginden sonlanir malesef.

Hergün 1 -2 bardak havuç suyu amniyon sıvısını artırdığı yazıyor çoğu yerde,araştır istersen, sağlık la kucağına alırsın inşallah

Çok geçmiş olsun. Kanaman var mı. Ya da suyun geliyor mu. Hissediyor musun. Yani bebeğin suyu neden azalmış. Havuç suyu amniyo sıvısını arttıyormuş. İbrahim saraçoğlu nun bu konu ile ilgili bir videosu var onu izle.
Herşeyin şifası Rabbim de inş sana da şifa verir.
Durumundan ara ara bizi bilgilendir.

Çok geçmiş olsun. Kanaman var mı. Ya da suyun geliyor mu. Hissediyor musun. Yani bebeğin suyu neden azalmış. Havuç suyu amniyo sıvısını arttıyormuş. İbrahim saraçoğlu nun bu konu ile ilgili bir videosu var onu izle.
Herşeyin şifası Rabbim de inş sana da şifa verir.
Durumundan ara ara bizi bilgilendir.
Kanamam ağrım yok sıvı geliyormu diye test yaptilar oda gelmiyo bebekte genetik sorun olabilcegini dogsada yasamicani söylüyorlar havuç suyunu iciyorum suyum çoğalmadı ama 3 haftadır hiç gelişmeyen bebek 1 haftalık gelişti devam edicem

Kanamam ağrım yok sıvı geliyormu diye test yaptilar oda gelmiyo bebekte genetik sorun olabilcegini dogsada yasamicani söylüyorlar havuç suyunu iciyorum suyum çoğalmadı ama 3 haftadır hiç gelişmeyen bebek 1 haftalık gelişti devam edicem
Çok sevindim inş daha da iyi olur bir an önce.

Back
X