Amniyon sıvısı azligi

Zeynep tuna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
163
44
Kizlar doktora gittim bugun 35+1 im. Bebegin amniyon sıvısı alt sınıra inmis. Erken dogum olabilir kuvoze girebilir dedi doktor bol su ic c.tesi tekrar gel dedi. Benzer durum yasayan oldu mu suyu duzeldi mi yada ne kadar dayandi. Kuvoze girdi mi bebek. Canim sıkkın bir bakın ya

Bebeğin ağırlığı ne kadar? 35 ten sonra kuveze girme olasılığı düşük .

2200-2300 arasi suan. Pazartesi 2200 idi suyun azligini gorunce kilosunu konusmadi doktor. 1 hafta geriden geliyor ama 1 aydir neredeyse

2200-2300 arasi suan. Pazartesi 2200 idi suyun azligini gorunce kilosunu konusmadi doktor. 1 hafta geriden geliyor ama 1 aydir neredeyse

Allahalla... doktor sezaryen önerdi mi? Suyun azsa neden seni eve yolladı ya? Hastanede kalsaydın keşke bebeğin kalp atışlarını kontrol ederdi. Ne bilim ben mi çok evhamlıyım. Sen kaç kilo aldın kilon düşük mü? Bebiş niye öyle oldu bol su ve beslenme çözmez mi artık acaba.

Can'ım korkma hiç sen. Evet sıvı azalması iyi bişey değil ama bebeğin büyümüş. İnilh 36 da biter. Ciğer gelişim iğnesi falan yaptı mı sana?

Hayir yapmadı bende bunu duyunca sormayi unuttum cumartesi sorucam

Şimdi başka bir doktora gitsen? Bebeğin suyu azsa oksijen alamaz ki. Bazı doktorlar ilgisiz oluyor seninkini bilmiyorum tabi de. Dediğiniz gibi ciğer geliştirici iğne yapıp, müşahade altına alması gerekti seni. Kadın doğum hastanesinin aciline mi gitsen?

Ilk cocugumda sezeryan. Anestezi uzmaniyla da konuştuk acil durumda yapilacak. Bende 1.5 kilo aldim.

Hayir yapmadı bende bunu duyunca sormayi unuttum cumartesi sorucam
Yapmadıysa ki Zaten bu haftada yapılmaz yani nadir. Çünkü bebeğin gelişimi tamamlanıyor. Ben erken Doğum sancım nedeniyle hastanede yattım 35 olduğum gün Dr attık korkma bebeğin kuveze girmez artık gelişimi tamamlandı dedi. Ama benim 31 32 de ciğer gelişimde yapmışlardı dayanamam sancıya daha erken gelir diye. Bu arada bebeğin hareketlerini kontrol et azalma olursa bekleme koş hastaneye sıvı azlığında onu takip etmen lazım

Tahlil yapıldı ultrasona girdim nst ve ekg hepsi yapıldı. Ultrason doktoru daha ilimliydi suyun az ama acil bir sıkıntı yok dedi. Ama kendi doktorum korkuttu beni. Zaten en ufak biseyde korkutuyor. Bebegin hareketleri iyi.

Bulanti ve kusmam oldu 18. Haftaya kadar. 5 kilo verdim. Sonrada normal tempoda yiyebildim gecen hafta grip oldum yatis verdi antibiyotik aldim 1 kiloda oyle gitti

Tahlil yapıldı ultrasona girdim nst ve ekg hepsi yapıldı. Ultrason doktoru daha ilimliydi suyun az ama acil bir sıkıntı yok dedi. Ama kendi doktorum korkuttu beni. Zaten en ufak biseyde korkutuyor. Bebegin hareketleri iyi.
Can'ım Doğum hastanelerinde perinatalog bakıyor direk böyle durumlarda. Yani eğer büyük bi şehirdeyseniz bi Doğum hastanesi aciline görünmeni tafsiye ederim. Benim bebeğime özel hastanede sancım başlayınca 29. Haftamda 31 haftaya kadar anca dayanırsın seni sezeryana alcam Bebek kuveze gircek dediler o kadar ağladım ki sana anlatamam. Sonra Doğum hastanesinin aciline gittim fikir almak için sancımı ilaçla durdurup beni hastaneye yatırdılar. 38+5 te doğurdum kzıımı

Can'ım Doğum hastanelerinde perinatalog bakıyor direk böyle durumlarda. Yani eğer büyük bi şehirdeyseniz bi Doğum hastanesi aciline görünmeni tafsiye ederim. Benim bebeğime özel hastanede sancım başlayınca 29. Haftamda 31 haftaya kadar anca dayanırsın seni sezeryana alcam Bebek kuveze gircek dediler o kadar ağladım ki sana anlatamam. Sonra Doğum hastanesinin aciline gittim fikir almak için sancımı ilaçla durdurup beni hastaneye yatırdılar. 38+5 te doğurdum kzıımı

Bulanti ve kusmam oldu 18. Haftaya kadar. 5 kilo verdim. Sonrada normal tempoda yiyebildim gecen hafta grip oldum yatis verdi antibiyotik aldim 1 kiloda oyle gitti
Ben ilk kızıma hamileyken 7 kilo verim bi kilo bile almadım bununla ilgisi Yok emin ol. Suyum hep iyiydi Bebek 2820 doğdu

Sanci falan da yok bende. Ilcedeyim perinatolog yok burda. Ozel bir hastaneye gidiyorum. Hersey normal sadece suyum alt sınırda. Doktorum almak isteyebilir daha da azalirsa

bana detaylı ultrasonda sıvı biraz az bol su ic demisti. 2 hafta icinde bol su ile, dr'um sıvı gayet iyi duruma gelmis dedi. Bol su icin bence. Düzelir mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…