- 1 Temmuz 2013
- 112
- 29
-
- Konu Sahibi selmayusuf
amniyon sıvısı azlığında serum verip yatış yaptırıp sıvıyı çoğaltma yoluna gidiyorlar diye biliyorum ben.Meraba kızlar 22 haftalık hamileyim sıvım çok çok azmış 19 haftadan beri böyle devam ediyor 3 haftalık geriyiz adet dönemine göre. Doktor kalbi atan bebeği sonlandırmak olmaz dedi . Böyle olanlara genelde sonlandırma yapılıyormuş. Moralim çok bozuk 11 aylık bebeğim var dinlenemiyomda. Böyle bir durumla karşılaşan oldumu nasıl bir yol izlediniz
amniyon sıvısı azlığında serum verip yatış yaptırıp sıvıyı çoğaltma yoluna gidiyorlar diye biliyorum ben.
ne sıkıntılı iş dimi benimde geçen ay fazlaydı.Bol su ve armut.dr arkadaşıma armut ye bol bol su iç demiş.ayrıca kendini üzerek daha iyi olmaz.Böyle olup da 36.haftadan sonra sağlıklı doğan bi sürü bebek var.Allah yardımcın olsun.zorla kendini.kesinlikle günde 3 litreden az su içme.yazın 3 litre az zorlamayla rahat içersin
Evet Allah hepimizin yardımcısı olsunne sıkıntılı iş dimi benimde geçen ay fazlaydı.
Havuç suyu içmelisin. Günde 1 baardak yeterli oluyormuş. İbrahim Saraçoğlu söylemişti netten de araştırabilirsiniz. Birde Bol bol su için. Kısa sürede normale döner inşallahMeraba kızlar 22 haftalık hamileyim sıvım çok çok azmış 19 haftadan beri böyle devam ediyor 3 haftalık geriyiz adet dönemine göre. Doktor kalbi atan bebeği sonlandırmak olmaz dedi . Böyle olanlara genelde sonlandırma yapılıyormuş. Moralim çok bozuk 11 aylık bebeğim var dinlenemiyomda. Böyle bir durumla karşılaşan oldumu nasıl bir yol izlediniz