Amniyon Gebelik suyu fazlalığı ve bebek hareketleri

Şeker yükleme testi sonucunuz nasıl çıktı? Bir sıkıntı çıkmamıştır umarım
merhaba,
Seker yüklemem sonucumda problem yok ama perinatologum ısrarla sekerimin sabah/oglen/aksam ölçümüne devam ettiriyor.
Bebegimin böbreklerinde buyume var belki de ondan devam ettiriyor bilemedim.

merhaba,
Seker yüklemem sonucumda problem yok ama perinatologum ısrarla sekerimin sabah/oglen/aksam ölçümüne devam ettiriyor.
Bebegimin böbreklerinde buyume var belki de ondan devam ettiriyor bilemedim.
Çok geçmiş olsun, umarım bebeğinizin sağlığı normale döner

Siz yaptirdiniz mi.
Bende bugün yaptırdım aç karnına sabah gittim 50 mg bir karışım hazırladılar onu içtim 1 saat sonra kan verdim 120 çıktı normal dedi doktor. Ama benimde suyum normale göre biraz fazla hamurişi ve tatlı yeme dedi doktor

126.6 cikmisti benimki de.
Benim de suyum fazla.. Diyetime dikkat etmeye calisiyorum.
Tansiyon , seker , sivi fazlaligi , böbrek büyümesi..
Gözümü açsam kapasam temmuz gelse bebeğim kucagimda olsa

126.6 cikmisti benimki de.
Benim de suyum fazla.. Diyetime dikkat etmeye calisiyorum.
Tansiyon , seker , sivi fazlaligi , böbrek büyümesi..
Gözümü açsam kapasam temmuz gelse bebeğim kucagimda olsa
Amiinn inşallah sağlıcakla kucağmıza almayı nasip etsin bebelerimizi Gerçekten çok zorlu ve uzun bir süreç. Hamile kaldım diye diyorsun tam sevinicen beta hcg değerin 2 güne bir 2 katına ulaştı mı ulaşmadı mı onun korkusu, kese göründü mü? Keseyi görüyorsun gene rahat değilsin kesenin içi dolu mu boş mu? Kalp atışı var mı yok mu? İkili testin temiz mi? Cinsiyeti belli mi? Hareketleri hissediyor musun? Şekerin var mı yok mu? Gerçekten zorlu bir parkurda gibiyiz. Saçma sapan rüyalar görüyorum ben ilk bebeğimi kaybetmiştim doğumdan 2 gün sonra onun psikolojisini atlatamıyorum sanırım sürekli kötü rüyalar görüyorum. Artık sağ sağlim kucağma alayım yavrumu zaman geçmiyor sanki

Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…