Saç Bakım Ürünleri AMLA GOLD bakım yağı

xalas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
24
0
Sürekli alışveriş yaptığım bir kozmetik shop'ta saçım için doğal bir bakım yağı arıyorken "Dabur Amla Gold Hair Oil" diye bir şey gördüm. Şeffaf bir şişe içinde yeşil, hoş kokulu bir yağ. Arkası tamamen Arapça yazılmış, önünde ise İngilizce olarak "Saçlarını uzun, parlak, güçlü ve yumuşak" kılar yazıyor. Saça yedirip en az dört saat beklettikten sonra yıkanıyormuş. Şu an başıma sürdüm, bekliyorum. Ben pek güvenemiyorum, aranızda kullanan, gören, duyan var mı?

canim sen yinede yaz nasil oldugunu iyi mi geldi sana =) nedense ben iki ayri saç bakim urunu kullanmak istiyorumda =) biri de bu olabilir mesela :))))))))

Şu an hala başımda, bekliyorum. 4 saat falan dursun dedim. Yıkandıktan hemen sonra rapor veririm ^^

Yıkarken birazcık zorluk çektim çünkü YAĞ'ın saçtan arınması biraz zor oluyor. İlk defa yağ bazlı bir ürün denedim saçımda, belki de hepsi böyledir, bilemiyorum. Birazcık yağın saçımda kalmasında bir sorun olmaz dedim ve iki şampuanlama ile yetindim. Daha fazla yıkarsam, yıpranır diye bıraktım. Saçlarım henüz kurumadı ama şu an eskisine göre iki kat dolgun duruyorlar ve elime de daha fazla saçım varmış gibi geldi. Benim saçlarım oldukça ince tellidir ama ona rağmen, ıslakken bile dolgun duruyor. Üstelik çok da güzel kokuyor. Kuruyan yerleri ise yumuşacık. Parlaklık konusunda bir şey diyemiyorum çünkü bunu kuruduğu zaman ve gün ışığında anlarım. Bir de benim saçlarım sarı boyadan dolayı çok yıprandı, ne kadar etki eder bilmiyorum. Uzatma etkisini ise zamanla göreceğiz.

canim saçina ilk defa yag uyguluyorsan normaldir çikmamasi zamanla alisiyor saç bende ilk yaptigimda çikmiyordu ama simdi çikiyor =) eger begendiysen ve guzel duruyorsa sevindim =) bende gonul rahatligiyla alabilirim

İlk defa uyguladım, evet. Bugün hala dolgundu saçlarım. Bir de fönlü gibi duruyordu biraz. Bir de sanırım bunun fiyatı çok değişken. 15 liradan fazla verme. Ben 12ye aldım.

tmm cnm haklisin herkes tutturabildigine satiyo valla :S ben kendi yag karisimimdan memnunum ama çok yag karistiriyorum çok para gidiyo ve çabuk bitiyo bunun sisesi buyuk fiyati uygun :KK70: bir kendi yagimi bir bunu kullanirim olur biter valla =) baya da dayanir =)

ben mısır carsısından aldım.yaklasık 1 aydır kullanıyorum ve cok memnunum.dokulmem cok azaldı.

X