- 22 Mart 2015
- 1.373
- 2.730
- 133
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizede çok geçmiş olsun eşinize Allah acil şifalar versin. Evet hastanede ki hemşireler de hamile kalanların fazla olduğunu söylüyolar. Rabbim nasip eder inşallah. Facebook grubu kanserle alakalı bir grup mu acabaFacebook grubumuzda bir kadın var ilik nakli sonrası asla çocuğun olmaz demişler ama doğal yollarla hamile kalmış, doğurmuş :) Görünce hemen buraya yazmak istedim
Sizede çok geçmiş olsun eşinize Allah acil şifalar versin. Evet hastanede ki hemşireler de hamile kalanların fazla olduğunu söylüyolar. Rabbim nasip eder inşallah. Facebook grubu kanserle alakalı bir grup mu acaba
Sayfanın adı bu şekilde mi acaba bende katılayım grubaAmin Allah razı olsun, sağolun. Evet ilik nakli olanlar grubu
Merhaba eşiniz nasıl oldu acabaAmin Allah razı olsun, sağolun. Evet ilik nakli olanlar grubu
Merhaba oncelikle Cok gecmis olsun cocugunuz olmus sanirim hayirli olsun tup bebek mi yaptirdiniz amh kactibende 87 gün önce nakil oldum yumurtalarımı dondurmak için zamanım yoktu şuanda regl olamıyorum eğer olmazsam kadın doğuma gideceğim ben yeni evliyim bu hastalığa da 1 aylık evliyken yakalndık şu dünyada en çok istediğim anne olmaktı inş Rabbim nasip eder diye düşünüyorum tabi önce benim sağlığıma kavuşmam gerekiyor hayat zor ama iliğin uyup nakil olmamız bile mucize olduğunu düşünürsek şükretmemiz gerekiyor ner kadar yüreğim acısa da kabul etmek gerekiyor sanırım bende sizler gibi merak ediyorum nakil olup dondurma işlemi yapmadığı halde çocuğu olan varmı diye araştıryorumAllahım herkesin yardımcısı olsun inş benim de tanım aml m4 allojenik nakil oldum abimden %100 uyumlu