farkedermi Guru Kayıtlı Üye 15 Şubat 2013 562 224 24 Nisan 2015 Konu Sahibi _purple_ #41 Devlet memuru musunuz ? amirinizde olsa izin sizin hakkınız bence istediğiniz zamanda almanız doğru olanı
Devlet memuru musunuz ? amirinizde olsa izin sizin hakkınız bence istediğiniz zamanda almanız doğru olanı
_cisem_ sakallarına hapsetmek istediğim şiirler var.. Kayıtlı Üye 16 Şubat 2011 5.286 2.586 24 Nisan 2015 Konu Sahibi _purple_ #42 sizin yardım amaçlı kabul ettiğiniz görev üzerinize yapışmış gibi olmuş.
_purple_ :) Kayıtlı Üye 14 Aralık 2012 358 47 24 Nisan 2015 Konu Sahibi _purple_ #43 farkedermi .!.: Devlet memuru musunuz ? amirinizde olsa izin sizin hakkınız bence istediğiniz zamanda almanız doğru olanı Genişletmek için tıkla... Evet memurum, ben de öyle düşünüyorum yıllık iznimi eşimle geçiremeyeceksem o evdeyken ben işte olacaksam ne anlamı kaldı ki.. _cisem_ .!.: sizin yardım amaçlı kabul ettiğiniz görev üzerinize yapışmış gibi olmuş. Genişletmek için tıkla... Gidip yardım edeyim demedim ki, amirim yardım et dedi onun dediğini yaptım ha yapmasam eminim yerimden olurdum, şimdi de rapor alınca kötü olacağım ama yapacak bir şey yok napayım...
farkedermi .!.: Devlet memuru musunuz ? amirinizde olsa izin sizin hakkınız bence istediğiniz zamanda almanız doğru olanı Genişletmek için tıkla... Evet memurum, ben de öyle düşünüyorum yıllık iznimi eşimle geçiremeyeceksem o evdeyken ben işte olacaksam ne anlamı kaldı ki.. _cisem_ .!.: sizin yardım amaçlı kabul ettiğiniz görev üzerinize yapışmış gibi olmuş. Genişletmek için tıkla... Gidip yardım edeyim demedim ki, amirim yardım et dedi onun dediğini yaptım ha yapmasam eminim yerimden olurdum, şimdi de rapor alınca kötü olacağım ama yapacak bir şey yok napayım...