Amipli dizanteri olmuşum, moralim çok bozuldu.

blueberryprincess

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
29
0
36
İstanbul
bu sabah karnım birden ağrımaya başladı. tuvalete gittiğimde bir tuhaflık olduğunu anladım. ama çok önemsemedim, ishal olmuşum geçer dedim. dışarı çıkıp bir kaç işimi hallederken sokakta birden kendimi kötü hissetmeye başladım. karnım ağrıyor midem bulanıyor. neyse yine bozuntuya vermedim, işlerimi halledip eve döndüm. yattım. inanılmaz yorgundum. sonra anneme dedim anne sanki ateşim var. bir baktık ki 39 derece ateş. hemen ateş düşürücü aldım, ıslak bezle ovdum alnımı boynumu, düştü ateş. rahatladım. ama 3 saat kadar sonra bir sıtmalanmaya başladım. deli gibi titriyorum. ateş yine 39a çıkıyor, hemen gittik acile. bir de panik atağım var kalp de atıyor 160-170. katmerli yani. öğrendim ki boğaz enfeksiyonu ve amipli dizanteri varmış. serumları yedim döndüm eve. şimdi yine 38,5 derece ateşim var. flagyl'imi içtim yatıyorum. yarın iğne olmaya başlayacağım. 4 günlük iğne verdi doktor. Allah kimseyi sağlıkla imtihan etmesin. vallahi moralim çok bozuldu. tabii yine Allah daha kötüsünü vermesin, tüm hastalara şifa versin.. bana dua edin lütfen. özellikle panik ataklı insanın hastalığı hiç çekilmiyor, evdekiler için de üzülüyorum. bir an önce iyileşeyim de onlar da rahat etsin diyorum. Dualarınızda bana da yer verin lütfen. Allah'a emanet olun..

çok geçmiş olsun çok pis bir hastalık allah kimsenın başına vermesin. bende yakalandım bu hastalığa 1 ay önce şimdi yine tekrarladı. siz o tedavi sonrası hemen atlattınız mı yoksa sizde de tekrarlama oldu mu?

Bende geçirmiştim bu rahatsızlığı. 2 ay bir misafirhanede kalmak zorunda kalmıştım. Ancak çok hijyenik değildi kaldığım yer.Haliyle kapmışız mikrobu. Devamlı karın ağrısı olduğunu hatırlıyorum. Konuşacak halim yoktu. Sadece lavaboya koşmak istiyorsun. Birde yağlı yiyecek görmek istemiyorsun. Sadece çorba içebiliyordum. Yağsız tost yiyebiliyordum.Zor bir hastalık. Allah kimseye hiçbir hastalığı vermesin.

Çok zor bi hastalık annem geçirmişti seneler önce ve uzun süre iyi olamamıştı çok zor şeyler atlattık canım sana tavsiyem sularını kaynamış olarak iç kaynat soğut ve öyle iç mikroplardan tamamen uzak dur dışardan bişeyler yeme geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…