Y yorgun_ Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2018 228 94 48 25 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi yorgun_ #1 Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak arkadaşımın bebeği amipli onlara misafirliğe gittik bebeğinin hiç bir şeyine dokunmadık sadece benim bebeğim çocuğun yatağında uuudu yastığında amip bulaşıcı mıdır yani bu şekilde benim bebeğime bulaşır mı?
Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak arkadaşımın bebeği amipli onlara misafirliğe gittik bebeğinin hiç bir şeyine dokunmadık sadece benim bebeğim çocuğun yatağında uuudu yastığında amip bulaşıcı mıdır yani bu şekilde benim bebeğime bulaşır mı?
merve consume obey die tek ayak cezası Pro Üye 13 Ocak 2020 45.077 En iyi cevaplar 2 170.996 598 33 25 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi yorgun_ #2 Bu mu hiç bi şeye dokunmamış haliniz?
Y yorgun_ Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2018 228 94 48 26 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi yorgun_ #3 Merve .!.: Bu mu hiç bi şeye dokunmamış haliniz? Genişletmek için tıkla... evwt bu sonuçta çocuğun emziğini emmedik biberonunu kullanmadık dişiliğini almadık cevap vermeyecekseniz neden yorum yazıyorsunuz
Merve .!.: Bu mu hiç bi şeye dokunmamış haliniz? Genişletmek için tıkla... evwt bu sonuçta çocuğun emziğini emmedik biberonunu kullanmadık dişiliğini almadık cevap vermeyecekseniz neden yorum yazıyorsunuz