Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam arkadaşlar,yarın aminosentez yaptıracağım.Bu konuda korkularım var. Daha önce aminosentez yaptıran arkadaşlar varmı..Varsa yaşadıklarını paylaşırsanız bende rahatlayacam..
var, ben yaptırdım. Acıyacak diye korkuyorsan, hiç gerek yok. Asla hissetmiyorsun. Kolundan yapılan bir iğene kadar bile acımıyor. Herhalde karın bölgesi çok gergin olduğu için acı hissi olmuyor.
Operasyonun sonrasında bazı riskleri var, erken doğum gibi örneğin. Ondan ben de korkuyorum hala..
selam, Aminosentez yaptıran arkadaşlar ben geçen hafta perşembe günü oldum. Hiç korkulacak bşey değilmiş. Doktorlar size riskleri sıralayınca psikolojiniz bi anda bozuluyor. Ama yaptırdıktan sonra neden o kadar korkmuşum diye soruyor insan kendi kendine.Kalçadan iğne olmaktan daha az acı duyyorsun. Bence anne adaylarını gereksiz yere korkutuyorlar bunu en başında anlatmaları gerekiyor.Annelerin boşu boşuna psikolojilerini bozuyorlar o kadar. İhşallah sonuç da iyi çıkar da derin bi oh çekerim.
ben de dün yaptırdım.bakalım 3 hafta sonra sonuç belli olacakmış. üçlü test sonuçlarımı 3 ayrı doktora gösterdım üçüde amniyosentez önerdi çaresiz kabullendık artık ne yapalım. en azından kafamız rahat olr acabalarımız olmaz dedık. inşallah sonucumuzda guzel çıkar.
selam, üçlü teste sonuçlarında riskleriniz neydi.Şimndiden geçmiş olsun ama gönlünü ferah tut çevremde biçok aminosentez yaptıran var ve çogunlukla sonuç temiz çıkıyor. İhşallah benimde sizinde tüm yaptıranların iyi çıkar..
Amniyosentezi nerede yaptırdınız, özelde mi yoksa tıp fakültesinde falan mı?. Yaşımdan dolayı dr benden de isteyecektir sanırım ama bu konuda endişelerim var.
selam, Ben aminosentezi Zekai Tahir Burak yani Büyük Doğumda yaptırdım. Çok kolay bi işlem ve şu ana kadar riskli hamileleik ünitesinde bu konuda olumsuz bi olayla karşılaşılmamış. Zaten 100 de bir düşük riski bütün hamileleikler için geçerliymiş.
arkadaşlar daha kışın bir kadın öldü bebeğiyle amniyosentez yüzünden netten araştırın bakın bu haberi okuyun tv de ve gazetelerde vardı.ayrıca bu testler kesin değil bana ikili testte down sendromlu dediler başkent hastanesinde ve 3lü daha sonra amniyosentez için ısrar ettiler.benim illk hamileliğimdi.bilseydim ikiliyi bile yaptırmazdım.çünkü ne olursa olsun katil olamam.bu benim öz evladım.şimdi kuzum 34 gündür benimle ve fazlasıyla sağlıklı elhamdülillah.gelişimi önde bile.
ben yaptırdım korkulacak bişey yok yaptırdıktan sonra 1 hafta hiç kalkma dinlen yorma kendini inşallah atlatırsın sonucun da iyi gelir bu işlemden sonra düşük yapanlar yokmu evet var ama bu kişilerin yüzde 99u dinlenmedikleri için oluyor... kendine dikkat edersen bişey olmaz
Aminosentez sonucum dün çıktı. Allaha şükür sonuç iyi geldi. Üzerimden büyük bi ağırlık ve stres kalktı sanki..Allah kimseyi sıkıntıda bırakmasın yaptıran herkesin sonucu iyi gelsinn