Örgü Amigurumi

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

Cizmo7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2017
5
0
34
merhaba kızlar Örgü Bebek yapmayı öğrenmek istiyorum ama nasıl Ankara'da Yokmudur kursu bunun?

Kursu var mıdır bilmiyorum ama netten bakarak öğrenebilirsin. Birçok video var. Nakonun dergilerinden birkaçı vardı bende. Yapa söke yapa söke çok tatlı şeyler çıkardım. Biraz üzerinde durunca zaten artık tarife bile bakmıyorsun. Direk çıkarıyorsun nerde ne yapılacağını.. hiç denemediysen bir dene derim. 1 yumak ip bir de tığ lazım başlamak için. Tariflerden falan sormak istediğin şeyler olursa yardımcı olurum hatırladığım kadarıyla

Teşekkür ederim deneyeceğimPeki hangi numara tığ ile başlamalıyım ve hangi tür ip kullanılmalı?tıp seti aldım ama hangisini kullanmalıyım?

ayyy çok tatlılarrr... ama tığı ip kalınlığına göre seçiyoruz. ip olarak ben nakonun bebek örgü iplerinden burda bulduğum ne varsa onları almıştım. elinde model dergi falan var mı? neyle başlayacaksın öğrenmeye karar verdin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…