Amh0.76 ile gebelik olur mu

hilalcelik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2023
15
4
24
Herkese merhaba
Ben 3 yıllık evliyim 24 yaşındayım 3 yıldır korunmasız ilişkiye giriyoruz. Bende pcos vardı adetim çok fazla düzensizdi ve tip1 diyabetliyim. 1 kere kimyasal gebelik yaşadım. Yaklaşık 15 kilo verdim. Vajinal ultrasonda kist kalmamış hiç dendi. Adetimin 2. Günü kan tahlili istendi verdim. Amh 0.76 çıkmış. Nasıl bir yol izlenir ne kadar zamanım kaldı bebeğim olması için çünkü düşük bir değermiş çıkan sonuç

Eklentiler

• IMG_9365.png
    74,9 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba tüp bebeğe 6 yıl önce başladım. O zaman amh değerim 0.89 du. Yıllar içinde düşmeye devm etti. En son 2 yıl önce verdim tahlil 0.46 çıktı. Bir daha vermedim amh testi. İllaki düşmüştür epey... 6 yılda 5 kere tüp bebek denedim. 2 genelik yaşadım düşükle sonuçlandı. Tüp bebeğe dair ne varsa yaptırdım tüm tedaviler. Keşke demiceğim herşeyi... Artık yoruldm ve bu yolda kendime bakmadığımı beslenmemin bozulduğunu farkettim. Yumurta kalitem için tek yapmadığım şey sağlıklı beslenmekti. Tedaviye ara verdim ve 7 ay sağlıklı beslendim. Şeker ve unlu ne varsa hayatımdan çıktı. Glutensiz beslenmeye özen gösterdim. Suyumu en az 3 litre içtim ve düzenli yürüyüşler yaptm 10 bin adım her gün evde plates yaptm ve 7 ayın sonunda hiç beklemediğim bi ayda hamile kaldığımı öğrendim. 7 yıllık evliyim ve bem bir kere bile doğal yolla hamilelik yaşayamadım hiç korunmadığım halde. Öncelik yoruldum ve artık kabullendim, bunun üstüne kendim ve sağlığım için uğraştım hem kafam rahatladı hemde bğyük ihtimal yumurta kalitesini artırdım bilmiyorum doktorada gitmedim bu süreçte çünkü ama sonuçta oldu şuan hamileyim. Rabbim tabi nasip ederde kucağıma alabilirsem. Ama en azından kendim hamile kalabildim. Olmıcak die birşey yok. Burda çok okudum 0.01 le doğal hamile kalan.. Allah ol dedkten sonra hepsi oluyor. Sen yeterli elinden geleni yap ve yumurta kalitesi içn beslenme düzeni yap. Tedaviye başlaman gerekiyosa başla belki ilk denemede alırsın bebeğini kucağına. Sakın ümidini yitirme

Bu arada bunun bi zamanı yok. Değeriniz düşmeye devam etse bile doktorlar bile buna zaman veremez. Yumurtaladığınız sürece hamile kalma şansınız var.

Merhaba öncelikle bebeğinizi kolaylıkla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah şuan diyet sürecimdeyim ve yukarı da söylediğim gibi pcosum tamamen gerilemiş durumda hatta son 3 adetim tam olmam gereken zamanda oldum. Doktorum yumurta bile oluşmaya başlamış dediydi geçen ay .diyabetim de 400lerden 80e kadar düştü çok şükür cuma günü randevum var inşallah doktorumla bi yol haritası çizeceğiz umarım güzel sonuçlar alırız hamilelerin duası kabul olurmuş bana dua eder misiniz

Tabi ki ederim canım beslenmeyi ihmal etme lütfen sakın ha bırakma ben bunun çok etkisini gördüm bu yola başlamışken devam et önce anne sağlığı sonra bebiş zaten sağlıklı oluyo güzel haberlerini bekliyorum semde bana dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…