AMH

Ben adetin 3.günü olmuştum. Pko olduğum için amh yuksekti

Ben adetin 3.günü olmuştum. Pko olduğum için amh yuksekti
Bilmediğimden dolayı soruyorum. Pco olunca yumurta stogunuzu gösteren değer nasıl yüksek çıkıyor ? Nasıl bir bağlantı var ? Fazla çıkması iyi birsey değil mi ne güzel bol bol yumurta var

AMH testi ile FSH karıştırıyorsunuz. Amh de gün içinde herhangi bir durumda aç veya tok olarak yaptırabilirsiniz. Zaten bu test yumurta icindeki rezervleri ölçüyor. Yani bunun sonucu diğer sebeplerden dolayı değişmez

Bilmediğimden dolayı soruyorum. Pco olunca yumurta stogunuzu gösteren değer nasıl yüksek çıkıyor ? Nasıl bir bağlantı var ? Fazla çıkması iyi birsey değil mi ne güzel bol bol yumurta var
Bunun tam açıklamasını yapamam. Ama dengeli yumurta olup sağlıklı büyümesi daha iyi kısaca. Evet fazla yumurta var .. su aralar güzel adette oluyorum ama pco yum işte hala hamile kalamadm

Doktorum amh yüksekliği aa pco sun zateb oyuzden yüksek dedi. Asilama için bekliyorum adetimı. .
Yani pco nun maalesef tedavisi yok herhangi bir hormon ilacı da vermiyor. Belirsiz şekilde bekliyorum iste

Doktorum amh yüksekliği aa pco sun zateb oyuzden yüksek dedi. Asilama için bekliyorum adetimı. .
Yani pco nun maalesef tedavisi yok herhangi bir hormon ilacı da vermiyor. Belirsiz şekilde bekliyorum iste

Umarım en yakın zamanda bebeğinize kavuşursunuz. Pcolu arkadaşım şimdi 4 aylık hamile hem de doğal yoldan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…