Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ilk sonucum 1.32 ikinci sonucum 3.920 arada 5 ay var hangisi yanlış ölçülmüş oluyor iki laboratuvar da kendine güveniyor şimdiye kadar yanlış sonucumuz olmadı diyor ve antral folikül sayımında da 15 ve üzeri yumurtam var görünüyor 25 yaşındayım bilginiz var mı hangi sonucu doğru saymalıyımamh yükselmez eğer doğru ölçüydüyse sonuç budur. Sadece yumurta kalitesi arttırılabiliniyor.
arada çok büyük bir fark var. Hangisini doğru saymalısınız malesef bilmiyorum. Acaba 3. testi mi yaptırsanız ? Hangisine yakın çıkarsa doğru sonuç o diyebiliriz.Benim ilk sonucum 1.32 ikinci sonucum 3.920 arada 5 ay var hangisi yanlış ölçülmüş oluyor iki laboratuvar da kendine güveniyor şimdiye kadar yanlış sonucumuz olmadı diyor ve antral folikül sayımında da 15 ve üzeri yumurtam var görünüyor 25 yaşındayım bilginiz var mı hangi sonucu doğru saymalıyım
Bugün devlet hastahanesine gidip yapmalarını isticem teşekkür ederimarada çok büyük bir fark var. Hangisini doğru saymalısınız malesef bilmiyorum. Acaba 3. testi mi yaptırsanız ? Hangisine yakın çıkarsa doğru sonuç o diyebiliriz.
1lerde çıksa da sonucunuz gayet normal canınızı sıkacağınız bir durumunuz yokBugün devlet hastahanesine gidip yapmalarını isticem teşekkür ederim
Teşekkür ederim sağolun1lerde çıksa da sonucunuz gayet normal canınızı sıkacağınız bir durumunuz yok![]()
Doktorlar kendilerinde bu bağırma hakkını nasıl buluyorlar ya ? Bunun tatlı dille izahı yok mu ? Tabi ki vücudumuzda neler oluyor bunları bilmek en doğal hakkımız ve siz istiyorsanız bunu yapacak bunun için devletten maaş alıyor. Ya da farklı bir yolu varsa uygun yolla anlatılır.Şimdi doktordan çıktım doktor bana bağırdı adet in düzenliyse yaşında 25 niye böyle test yaptırıyorsun böyle test istersen herkes te birşey söyler dedi sayım da 15 ten fazla yumurtam olduğu söyleniyor dedim ya kalk evine git kardeşim hiçbişeyin yok yaptırma test mest dedi yani ben hangi sonuç doğru diye bile soramadımanladığım kadarıyla düzenli adet olunuyorsa sıkıntı yokmuş Hayır bir genç kızın böyle testleri kontrol amaçlı yaptırması kötü birşey mi sonra da erken teşhis önemli diyorlar benim önümde 3 yıl evlilik yok sonuçta
Ben iki farklı sonuç çıktı diyorum nedeni nedir diyorum sen adet oluyorsan tamam ama soruma cevap yok benim yerimde başkası olsa kavga ederdi oda zaten doluydu o kadar insanın içinde küçük düştüm gücü olan iyi bir dr bulup özel e gitsin kimse bu muameleyi haketmez bir daha da devlet e gitmicem allah kimseyi düşürmesinDoktorlar kendilerinde bu bağırma hakkını nasıl buluyorlar ya ? Bunun tatlı dille izahı yok mu ? Tabi ki vücudumuzda neler oluyor bunları bilmek en doğal hakkımız ve siz istiyorsanız bunu yapacak bunun için devletten maaş alıyor. Ya da farklı bir yolu varsa uygun yolla anlatılır.
siz muayene olurken içerisi nasıl kalabalık olabiliyor ? Siz yanlış doktora denk gelmişsiniz belli kiBen iki farklı sonuç çıktı diyorum nedeni nedir diyorum sen adet oluyorsan tamam ama soruma cevap yok benim yerimde başkası olsa kavga ederdi oda zaten doluydu o kadar insanın içinde küçük düştüm gücü olan iyi bir dr bulup özel e gitsin kimse bu muameleyi haketmez bir daha da devlet e gitmicem allah kimseyi düşürmesin
Canım devlete gittim tekrar yapılmasını isteyecektim testin diğerlerini özelde yaptırdım hastaları içeri ye almış 2 staj hemşiresi 1 asistan 3 hasta ta oturmuş odada herkesin içinde bağırması dediğim bu amh sonucumu göstermek istiyordum dedim o ne dedi daha onun adını bilmiyor evet yanlış bir doktor a denk geldim bir daha da devlet hastanesi aslasiz muayene olurken içerisi nasıl kalabalık olabiliyor ? Siz yanlış doktora denk gelmişsiniz belli ki
Direkt devlet hastanesi hakkında olumsuz düşünmeyin. Çok iyi doktorlar da var ama siz yanlış olana denk gelmişsiniz. Ben de tedavime devlet hastanesinde devam ediyorum. Hastaneden de doktorumdan da çok memnunum.Canım devlete gittim tekrar yapılmasını isteyecektim testin diğerlerini özelde yaptırdım hastaları içeri ye almış 2 staj hemşiresi 1 asistan 3 hasta ta oturmuş odada herkesin içinde bağırması dediğim bu amh sonucumu göstermek istiyordum dedim o ne dedi daha onun adını bilmiyor evet yanlış bir doktor a denk geldim bir daha da devlet hastanesi asla
Geçmiş olsun Tabiki iyi doktorlarımız da var onlara lafım yok bir kişi için benim talihsizliğim olduDirekt devlet hastanesi hakkında olumsuz düşünmeyin. Çok iyi doktorlar da var ama siz yanlış olana denk gelmişsiniz. Ben de tedavime devlet hastanesinde devam ediyorum. Hastaneden de doktorumdan da çok memnunum.
Saracoğlu’nun kürlerini deneAmh 0,189 nasıl yukseltebilirim