- 28 Haziran 2007
- 2.135
- 1.287
- 333
- Konu Sahibi Dersaadet18
Amin inşallah canım. Benim diğer kayıplarım 4. Ve 5. Aylarda sebepsiz kanamasız ağrısız oluyordu. Kalbi duruyordu. İlk gebeliğim sorunsuz geçmişti. Anlam veremedik sonrasına . Bu defa olmaz dedik yine kaybettik. Derken özeldeki doktorum fakültede hocaya gitmemi tavsiye etti. Çok fazla test yapıldı eşime ve bana. Hatırlamıyorum hangileriydi. Doktorum fakültenin tüm imkanlarıyla tüm tahlillerimi yaptırdı baştan sona. Olmayanları özelde yaptık. Yeniden gebelik planladık ve gebeliği birlikte takip ettik. İğne , aspirin , vitamin gibi ilaçlar kullandım belli aylarda baştan sona yine tahlillerimi istedi. Çok ilgilendi ve çok moral verdi bana. Her usg ye girişimde ağlıyordum . Oda bana ‘merak etme bu bebişe hiç birşey olmayacak’ diyordu :) dilerim yine sağlıkla geçer .İnşallah canım benim Allah razı olsunsende bebişini hayırlısıyla kucağına al inşallah saglıkla gelişsin
Ay çok oluyorum galiba ama bir şey daha soracağım diğer düşüklerinizin sebebi nedir? Bunu anlamak için ne gibi tetkikler yaptılar?