Amh ve sperm testi ?

Dersaadet18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2018
535
492
33
Merhaba arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında amh ve sperm testi yaptırabileceğim devlet hastanesi var mı ?

Amh her sene yapılıyordu rutin kontrollerde. Ücretsiz tüm testler
Merhaba bu testleri yaptırmak için kadin dogum amH icin direk testi yaptırıyor mu, erkek içinde spermiyogram testi icin urolojiden mi randevu almak.gerekir. Sayet yatırdıysanız ayrıntılı bilgi verebilir misiniz. Birde bu iki testin sonuçlanma süresi kac gundur.

Doktor benden 2 düşük sonrası istedi bu testleri ama küçük bir ilde olduğum için burda yapan yer yok. Sperm testi için ürolojiden randevu alıyorsun 2 güne çıkıyormuş sanırım. Amh testini bilmiyorum bilen varsa aydınlatsın bizi

Aynen aydınlatsın vallabende de 1 dusuk bir kimyasal gebelik var. Tüp bebek yatıracaktım devlette. Tup raporlarım hazir ama gittigim hastaneye gidip gelmekten cok yoruldum. Gittigim hastane uzak oldugu icin avrupa yakasındaki hastanelerde durumlar nasıl oluyor bilmiyorum. Cidden burdan gelecek tecrübelere çok ihtiyacım var.

Kaç yıllık evlisiniz? İlk düşükten sonra tüp bebek için erken değil mi. Evet cok yorucu hastaneye git gel bir de sonuç alamayınca yıpranıyorsun iyice

Yas 31. 3.5 yildan fazla evliyim.yani ağustosta 4.yıl olacak. Tüp bebek icin erken değil 5 kere asilama yaptırdım. 2. Aşılamam kimyasal oldu. Ilk gebelik kendiliğinden oluşmuştu. Yaş gittikçe ilerliyor. Ilerleyen zamanlarda pişman olmamak icin bir an once cocuk yapmak istiyorum. Cunku yas ilerlemesi ile yumurya ve sperm kalitesi düşüyor.

Anladım uzun bir süre olmuş tabi haklısınız. Rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Peki teşekkür ederim Cerrahpaşada önerebileceginiz doktor var mı
Ben Altay hocadan randevu alıyordum . 20 tane profesör var fakültede. Hocaların muayenesi ücretlidir. Muayenesi 122 idi. Özel muayenehanesi de var orada 400 galiba. Bende riskli gebelik için gittim . Toplamda 3 kaybım oldu. Tüm testlerimi, gebelik takibimi ve doğumumu yaptı. Şehırdışından uçakla gidip geliyordum. Şimdi yine gebeyim . Bu ay yine gitmem lazım . Kendisi konusunda uzman bir riskli gebelik doktorudur . Çokta Güleryüzlü pozitif biri.
İsterseniz uzman doktorlara da gidip testleri yaptırabilirsiniz. Uzman doktorlar ücretsiz . Hocalar ücretli bakıyor hastalarına sadece. Tüm testler ayrıntılı perinatolog incelemeleri( bunu da Prof yaptı) 4 boyutlu usg kontroller vs ücretsiz

15 günde çıktı sanırım her sene rutin kontrolde doktorum kendi istiyor. İsterseniz size de yaprlar . Eşimin testlerini dışarda özel laboratuarda yaptırmıştık detaylı tüm testlerimiz yapılmıştı. Doktor istemişti testleri. Eğer ilgili birim çalışıyorsa fakülte yapıyor ama bazen onarım falan oluyor binada. dışardan istiyor biz gittiğimizde çoğunu fakülte yaptı.benimde tekrarlayan gebelik kaybı için yapıldı testlerim sağlıkla Doğum yaptım sonrasında .

Canım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Bende şehirdışındayım bu hafta gideceğim inşallah hiçte bilmiyorum o hastaneyi fikir oldu banada

Canım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Bende şehirdışındayım bu hafta gideceğim inşallah hiçte bilmiyorum o hastaneyi fikir oldu banada
Ne demek rica ederim. Bana da doktorum önermişti senin fakültede tedavi olman lazım demişti doktorumun hocasıymış Altay hoca tavsiye üzerine gitmiştim . Sezeryan Doğumu da orada oldum kendisi yaptı ameliyatı . Fakültenin Ameliyathanesi tüm ekipmanları ileri düzey donanıma sahip. Sadece otelcilik anlayışı Yok odaları beğenmeyebilirsiniz . Süit odada tercih edebiliyorsunuz hocaların hastası iseniz. Türkiye’de sayılı hastanelerde olan tedavi Ünitelerine sahip bir hastane Cerrahpaşa. Ben çok memnun kaldım ilgisinden doktorumun . Telefonla istediğim zaman ulaştım kendisine .

Diyarbakır Dicle üniversitesi bana daha yakın. Oraya da gittim. Orada hiç Prof yok. Bir tane doçent vardı onunda yüzünü göremiyorsunuz . . Cerrahpaşa kadar büyük bir hastane değil, çeyreği kadar ancak. Uzman doktorların elindesiniz.
Sürekli tekrarlayan kayıpları olan hastaların riskli gebelik doktorları tarafından takip edilmesi gerekiyor. En iyi tedavi fakültede uygulanabiliyor. Maddi külfetide yok benim kadar uzakta yaşamıyorsanız.

Yok çok uzakta değilim Edirne tıp fakültesine gittim daha önce orda hiç ilgi alaka yok sürekli git gel bir sonuca varamadım inşallah İstanbula gittiğimde bütün tetkikleri yaptırmak istiyorum. Yorucu ve zor bir süreç hele bir de yalnızsan o daha kötü

Evet çok yorucu ama sonucuna değiyor inşallah selametle bir evlat sahibi olursun canım. Stress yapma ve seni üzecek kötü söylemlerde bulunacak ilgisiz doktorlardan uzak dur yeter ki. Bol bol dua ve inanç ❤

Evet çok yorucu ama sonucuna değiyor inşallah selametle bir evlat sahibi olursun canım. Stress yapma ve seni üzecek kötü söylemlerde bulunacak ilgisiz doktorlardan uzak dur yeter ki. Bol bol dua ve inanç ❤
İnşallah canım benim Allah razı olsun sende bebişini hayırlısıyla kucağına al inşallah saglıkla gelişsin
Ay çok oluyorum galiba ama bir şey daha soracağım diğer düşüklerinizin sebebi nedir? Bunu anlamak için ne gibi tetkikler yaptılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…