Amh ve regl döngüsü

mariaaapuderr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2024
55
5
1
26
Merhaba arkadaşlar
Eylül ayında amh değerim 0.90 çıkmıştı fsh ise 10.70. Şuan durum nasıl bilmiyorum 26yaşımdayım bekarım. 40yaşlarında menopoza girdi annem. Benim regllerimde sanki bi bozulma var gibi ama hep bi uygulamaya yıllardır girerim düzenli kaydederim buraya da ekleyeceğim son 4yıldır böyleymiş. Kanama miktarı da 5gün hala aynı ama 2.gün pıhtılı yoğun kanamam olurdu şuan normal oluyor sanki azaldı gibi. Evli olmadığım ve bekar olduğum için şuan hiçbir şey yapamıyorum. Yumurta dondurmakta istemiyorum. Birkaç ay sonra evlenicem bu değerlerle çocuk sahibi olabilir miyim bilmiyorum erkenden menopoza giricem korkusu bi yandan. Amh seviyesi bu döngüyü etkiler mi yoksa böyle olması normal mi döngünün? Aynı durumu yaşayanlar var mı?

Eklentiler

• IMG_9488.png
    119,8 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_9489.png
    123,7 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_9490.png
    123,3 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_9491.png
    121,2 KB · Görüntüleme: 8
Bence yumurta dondurmak istesende istemesende bi infertilite doktoru ile görüş sonrasında geç olmasındansa erkenden haberin olsun amh seviyesi tek başına belirleyici değil yumurta kalitesine ve rezervine bağlı yüksek seviyede olup kalite düşükte olabiliyor düşük seviyede olup kalite yüksekte olabiliyor. Kişiden kişye çok değişkenlik gösteriyor ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…