Amh ve Fsh testi için adetin kaçıncı günü doktora gitmeliyim?

ilhytzehra

Akademisyenkız🌼
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
876
594
103
Arkadaşlar 25 yaşındayım bekarım, öğretmenim yoğun bir çalışma tempom var 22 günde bir adet görüyorum geçen gün doktorum Fsh ye baktı 5 dedi ama evlensen iyi olur falan dedi. Amh ye bakmadı bende onu öğrenmek istiyorum tekrar daha iyi bir doktora gidip tüm testleri yaptıracağım içim rahat olsun ya da ilaç tedavisi gerekiyorsa, erken menapoza girmek istemiyorum daha evli değilim ama çocuk çok istiyorum belki daha ileri bir yaşta evleneceğim Allah bilir o yüzden önlemimi almak istiyorum. Sorum şu Amh ve Fsh için adetin kaçıncı günü doktora gitmeliyim ve amh testi nasıl yapılıyor kan testi mi yine.

Adetin 2. ve 3. günlerinde yaptırabilirsiniz. Kan testiyle bakıyorlar evet.

Merhaba zehra adet düzensizliği için mi gideceksiniz? Ben fsh yaptırmıştım adet olmana gerek yok ama amhyi bilmiyorum. Uzmanların yazılarında da zamanla ilgili bir şey yazmıyor
...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba zehra adet düzensizliği için mi gideceksiniz? Ben fsh yaptırmıştım adet olmana gerek yok ama amhyi bilmiyorum. Uzmanların yazılarında da zamanla ilgili bir şey yazmıyor
...
Her ikisi içinde canım gitmişken Fsh ve amh baksın ki ona göre tedavi uygulasın

Son düzenleyen: Moderatör:
2. Veya 3. Canım ama baktırmışken lh ye de baktır neyin ne olacağı belli olmuyor. Düzensiz değilsin ama çok erken 22 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…