• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Amh uzmani klinik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana samimi gelmiyor
Samimi gelmiyorsa neden soruyorsun tövbe tövbe.. Bide yaşın kaç amh değerin ne? Ben 38 yaşındayım amh değerim 0.001 di 3 kez hamile kaldım devlettede olsa tek doktorla kalma. 3 adet süresince amh değeri baktır ve mutlaka ovülasyon takibi yap tüp bebek yıpratıcı bir süreç✔️✔️

Bana samimi gelmiyor
Samimi gelmiyorsa neden soruyorsun tövbe tövbe.. Bide yaşın kaç amh değerin ne? Ben 38 yaşındayım amh değerim 0.001 di 3 kez hamile kaldım devlettede olsa tek doktorla kalma. 3 adet süresince amh değeri baktır ve mutlaka ovülasyon takibi yap tüp bebek yıpratıcı bir süreç✔✔
Niye kizdiniz anlamadim bulent tirasi samimi bulmuyorum. Baska doktor oneriniz varsa bilgim olsun diye sordum 🤷🏻‍♀️
1.4 degerim Bir kere yaptirdim tekrar yaptirmakdan korkuyorum acikcasi. Bir senedir deniyoruz olmadi panik oldum
Ama ne guzel siz kala bilmissiniz

Samimi gelmiyorsa neden soruyorsun tövbe tövbe.. Bide yaşın kaç amh değerin ne? Ben 38 yaşındayım amh değerim 0.001 di 3 kez hamile kaldım devlettede olsa tek doktorla kalma. 3 adet süresince amh değeri baktır ve mutlaka ovülasyon takibi yap tüp bebek yıpratıcı bir süreç✔✔
Tavsiyelerinize katılıyorum benim amh 0,55 fsh 10 aralıkta kimyasal gebelik geçirdim şimdi nisanda tekrar gebeyim kalp atışları duyuldu çok şükür 🙇 coronadan önce İstanbulda 3 tüp bebek merkezi gezdim 3u de senin olur diyerek beni geri yolladilar,üstelik görüşme yaptigimiz drlardan biri de tüp bebeğin de garantisi yok dedi

Niye kizdiniz anlamadim bulent tirasi samimi bulmuyorum. Baska doktor oneriniz varsa bilgim olsun diye sordum 🤷🏻‍♀️
1.4 degerim Bir kere yaptirdim tekrar yaptirmakdan korkuyorum acikcasi. Bir senedir deniyoruz olmadi panik oldum
Ama ne guzel siz kala bilmissiniz
1,4 düşük bir değer değil ki başka bir sorununuz yoksa doğal yoldan gebe kalabilirsiniz bence Amerikan Hastanesinde Bulent Umman bana amh i düşük kadınların normal olan kadınlara göre 1 yıl içinde gebe kalma oranı aynıdır dedi

Fsh 13 yazicaktim

1,4 düşük bir değer değil ki başka bir sorununuz yoksa doğal yoldan gebe kalabilirsiniz bence Amerikan Hastanesinde Bulent Umman bana amh i düşük kadınların normal olan kadınlara göre 1 yıl içinde gebe kalma oranı aynıdır dedi
Oncelikle cevabiniz icin tsk ediyorum. Evet Ama bir senedir olmayinca biraz panik oluyor insan siz kac zamandir deniyorsunuz ?
ben Bir kac ay daha bekleyip tup denemek istiyorum bakalim

Ama siz hamile kalmissiniz benim bir senedir olmadi =/

Eşiniz değerlerine baktırdı mı acaba,ovülasyon takibi yapıyor musunuz yumurtlama oluyor mu mesela,bir de omega 3 Q10 gibi destekler yumurta kalitesini artırıyor
Siz kac ayda hamile kaldiniz acaba
Evet Baska sorun yok sadece Amh
Rahim filmide cekildim tupler acik
Iki aydir promotil kullaniyorum hepsi var icin =/

Siz kac ayda hamile kaldiniz acaba
Evet Baska sorun yok sadece Amh
Rahim filmide cekildim tupler acik
Iki aydir promotil kullaniyorum hepsi var icin =/
2 aydır kullanıyormussunuz herkese etki süresi farklı bu tür kürlerin,bence devam edin ve ovulasyon takibi yapın mutlaka Laboquick marka aldım internetten toplu uyguna geliyor ben ovu takibini 3 aydır yapiyordum vitamin kullanmaya ise martta başlamıştim yani 1 ay falan olmuştu

2 aydır kullanıyormussunuz herkese etki süresi farklı bu tür kürlerin,bence devam edin ve ovulasyon takibi yapın mutlaka Laboquick marka aldım internetten toplu uyguna geliyor ben ovu takibini 3 aydır yapiyordum vitamin kullanmaya ise martta başlamıştim yani 1 ay falan olmuştu
Promotil gibi karisik vitaminmi kullandiniz

Eklentiler

• Screenshot_2020-06-03-12-45-01.webp
    Screenshot_2020-06-03-12-45-01.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 18
Back