- 27 Kasım 2024
- 12
- 1
- 31
-
- Konu Sahibi aslindaasli
Alla alla aslında referans dışı değil ama neden öyle gösteriyor acaba. Arkadaşımın da sonucu 1,5 gelmişti doktor çok güzel demişti. Yaş 30 duMerhaba kizlar bugün amh testi sonucum çıktı referans dışı yazıyor anlayan var mı bu kötü müEki Görüntüle 3511140
Benimde yaş 31 korktum neden öyle görünüyor diye randevu bulamadım doktoruma bulsam hemen gidicem ilk kez amh a baktirdimAlla alla aslında referans dışı değil ama neden öyle gösteriyor acaba. Arkadaşımın da sonucu 1,5 gelmişti doktor çok güzel demişti. Yaş 30 du
Değeriniz gayet iyi. Referans dışı gözükmesine takılmayın hiçBenimde yaş 31 korktum neden öyle görünüyor diye randevu bulamadım doktoruma bulsam hemen gidicem ilk kez amh a baktirdim
Ay bilemedim ilk kez yaptirdim kırmızı yanıp referans dışı yazınca korktum çünkü 3 yıllık evliyim çocuk istiyorum böyle oluncada acaba kötü giden birseyler mi var dedimDeğeriniz gayet iyi. Referans dışı gözükmesine takılmayın hiç
Bilmiyorum biraz önce e nabiza düştü ve referans dışı yazısını görünce çok üzüldüm1.55 iyi bi değer neden ref dışı demiş ilginç
Herkes de olmasa bile bazen 5 üzeri olan gebelikleride referans dışı gösterir ama dediğim gibi herkes de değil bazılarında pembe görünürken bazılarında normal görünüyor Uygulamadan dolayı fark ediyor olabilir.Ay bilemedim ilk kez yaptirdim kırmızı yanıp referans dışı yazınca korktum çünkü 3 yıllık evliyim çocuk istiyorum böyle oluncada acaba kötü giden birseyler mi var dedim
Çok teşekkür ederim çok korkmuştum inanın çünkü ne zamandır anne olmak istiyorum tiroid yüzünden olamıyordum bu korkutmutu sagolunDeğeriniz gayet iyi. Referans dışı gözükmesine takılmayın hiç
Kötü birşey olmasinda inanın çok yoruldum artık gebelik olsun diyorumHerkes de olmasa bile bazen 5 üzeri olan gebelikleride referans dışı gösterir ama dediğim gibi herkes de değil bazılarında pembe görünürken bazılarında normal görünüyor Uygulamadan dolayı fark ediyor olabilir.
Tiroid de çözülür sıkmayın canınızı herşey gönlünüzce olsunÇok teşekkür ederim çok korkmuştum inanın çünkü ne zamandır anne olmak istiyorum tiroid yüzünden olamıyordum bu korkutmutu sagolun
Referans aralığında olan bir deger nasıl referans dışı olabilir…Bilmiyorum biraz önce e nabiza düştü ve referans dışı yazısını görünce çok üzüldüm
Allah razı olsun sağolun sürekli ilaç dozu yükseltiliyor umarım olur surekli ilaç kullanımı da yorduTiroid de çözülür sıkmayın canınızı herşey gönlünüzce olsunilaçları düzenli kullanın tamamdır
Anlıyorum doğrudur ama şöyle düşün imkansız değil en azından sonucu güzel olacak Allah'ın izniyleAllah razı olsun sağolun sürekli ilaç dozu yükseltiliyor umarım olur surekli ilaç kullanımı da yordu
BAnlıyorum doğrudur ama şöyle düşün imkansız değil en azından sonucu güzel olacak Allah'ın izniyle
Benim de tiroid vardı aynı şekilde dozunu hep yükseltirdi doktor bide triod gebeliğe engel değil demişti doktorum sadece bebeğe zararı olur erken doğuma neden olur gibi şeyler demişti o da zaten ilaçla müdahale ediliyor sürekli takipte olduğunuz sürece hiç korkmayin trioddan
Çok geçmiş olsun rabbim safi ismi hürmetine şifa versin . Ben aslında korkmuyordum fakat doktor troid değeri normale dönmez ise bebekte zeka geriliği olur ve değer normle dönmediği sürece gebe kalman imkansız yıllarca cabalayabilirsin dedi zaten stresli bir hayatım var buda stresi iki katına çıkardıAnlıyorum doğrudur ama şöyle düşün imkansız değil en azından sonucu güzel olacak Allah'ın izniyle
Benim de tiroid vardı aynı şekilde dozunu hep yükseltirdi doktor bide triod gebeliğe engel değil demişti doktorum sadece bebeğe zararı olur erken doğuma neden olur gibi şeyler demişti o da zaten ilaçla müdahale ediliyor sürekli takipte olduğunuz sürece hiç korkmayin trioddan
Amin amin cümlemize.. stres çok etkiliyor gebeliği. O kadar ilaçdan önce stresi bitirmelisinizzB
Çok geçmiş olsun rabbim safi ismi hürmetine şifa versin . Ben aslında korkmuyordum fakat doktor troid değeri normale dönmez ise bebekte zeka geriliği olur ve değer normle dönmediği sürece gebe kalman imkansız yıllarca cabalayabilirsin dedi zaten stresli bir hayatım var buda stresi iki katına çıkardı
Amin insşallah. Keşke bitse bu stres tam bitti diyorum görümce görmeyim ömrümce bide kaynana hat safaya çıkarıyor tepeden tırnağa sinir küpü stresten de patlar hale geliyorum.Amin amin cümlemize.. stres çok etkiliyor gebeliği. O kadar ilaçdan önce stresi bitirmelisinizz
Önce onları hallet sonra gebelik o zaman yada şöyle sorayım kocan kimden yana inşallah her daim yanındadır o zaman da kim ne yaparsa yapsın kulağını tıka he de geç sadece gebeliğine odaklan.Amin insşallah. Keşke bitse bu stres tam bitti diyorum görümce görmeyim ömrümce bide kaynana hat safaya çıkarıyor tepeden tırnağa sinir küpü stresten de patlar hale geliyorum.
Sanırım iki aydır hallettim gibi kocam daha yeni yanımda olmaya başladı ama ben takıntılı olduğumdan söylediklerini takıntı haline getirip kendi kendimi yiyip bitiriyorum kaynanam görümcem kumam gibi buda beni yordu ciddi anlamda kocama kocaları gibi davranıyorlar ve bu abartildiÖnce onları hallet sonra gebelik o zaman yada şöyle sorayım kocan kimden yana inşallah her daim yanındadır o zaman da kim ne yaparsa yapsın kulağını tıka he de geç sadece gebeliğine odaklan.
Hmm kötüymus her koca ailecidir de sana yuvasına fazla yansıtıp seni tek bırakan kötü işte. Allah yardımcın olsun.Sanırım iki aydır hallettim gibi kocam daha yeni yanımda olmaya başladı ama ben takıntılı olduğumdan söylediklerini takıntı haline getirip kendi kendimi yiyip bitiriyorum kaynanam görümcem kumam gibi buda beni yordu ciddi anlamda kocama kocaları gibi davranıyorlar ve bu abartildi