Amh testim sonucum

Ay bilemedim ilk kez yaptirdim kırmızı yanıp referans dışı yazınca korktum çünkü 3 yıllık evliyim çocuk istiyorum böyle oluncada acaba kötü giden birseyler mi var dedim
Herkes de olmasa bile bazen 5 üzeri olan gebelikleride referans dışı gösterir ama dediğim gibi herkes de değil bazılarında pembe görünürken bazılarında normal görünüyor Uygulamadan dolayı fark ediyor olabilir.

Allah razı olsun sağolun sürekli ilaç dozu yükseltiliyor umarım olur surekli ilaç kullanımı da yordu
Anlıyorum doğrudur ama şöyle düşün imkansız değil en azından sonucu güzel olacak Allah'ın izniyle
Benim de tiroid vardı aynı şekilde dozunu hep yükseltirdi doktor bide triod gebeliğe engel değil demişti doktorum sadece bebeğe zararı olur erken doğuma neden olur gibi şeyler demişti o da zaten ilaçla müdahale ediliyor sürekli takipte olduğunuz sürece hiç korkmayin trioddan

B
Çok geçmiş olsun rabbim safi ismi hürmetine şifa versin . Ben aslında korkmuyordum fakat doktor troid değeri normale dönmez ise bebekte zeka geriliği olur ve değer normle dönmediği sürece gebe kalman imkansız yıllarca cabalayabilirsin dedi zaten stresli bir hayatım var buda stresi iki katına çıkardı

Amin amin cümlemize.. stres çok etkiliyor gebeliği. O kadar ilaçdan önce stresi bitirmelisinizz

Amin insşallah. Keşke bitse bu stres tam bitti diyorum görümce görmeyim ömrümce bide kaynana hat safaya çıkarıyor tepeden tırnağa sinir küpü stresten de patlar hale geliyorum.
Önce onları hallet sonra gebelik o zaman yada şöyle sorayım kocan kimden yana inşallah her daim yanındadır o zaman da kim ne yaparsa yapsın kulağını tıka he de geç sadece gebeliğine odaklan.

Önce onları hallet sonra gebelik o zaman yada şöyle sorayım kocan kimden yana inşallah her daim yanındadır o zaman da kim ne yaparsa yapsın kulağını tıka he de geç sadece gebeliğine odaklan.
Sanırım iki aydır hallettim gibi kocam daha yeni yanımda olmaya başladı ama ben takıntılı olduğumdan söylediklerini takıntı haline getirip kendi kendimi yiyip bitiriyorum kaynanam görümcem kumam gibi buda beni yordu ciddi anlamda kocama kocaları gibi davranıyorlar ve bu abartildi

Hmm kötüymus her koca ailecidir de sana yuvasına fazla yansıtıp seni tek bırakan kötü işte. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…