AMH testi_ kimyasal gebelik

karakulli

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
813
435
23
41
güzel arkadaşlarım... üst üste iki kimyasal gebelikten sonra doktor benden amh testi istedi. Kanda bakılıyor, yumurta rezerviyle alakalı bir testmiş. Benim 2,98 çıktı sonuç. Yaptıran var mı? Değerler hakkında yorum yapabilecek biri?

Canm ben yaptrmadim ama kurler icin prof. Saracoglunu dinlerken duydum 1in altinda olmasi düşük kabul ediliyormus. Bence bir problem yok.

1 in altina tup bebek oneriyorlar senin gayet iyi gorunuyor masallahi var yumurtaliklarinin:) gozun aydin

cnm benim seni telaslandirmak istemem ama yuksek degerdede polikistik over diyorlar

Az önce aradı hemşire değer gayet iyi dedi adetin 1. Günü arayın aşılama için tedaviye başlayacağız dedi.

Değeriniz iyinin üstünde..sakın aşılama falan düşünmeyin doğal olur zaten çok güzel rezerv durumunuz..
Valla ben de onu düşünüyorum canım biliyor musun... acaba diyorum bi daha mı normal yolla denesek, o da olmazsa aşılamaya geçeriz. Ama yine kimyasal olursa diye de korkuyorum. Üffff kafam çok karışık yaa

Valla ben de onu düşünüyorum canım biliyor musun... acaba diyorum bi daha mı normal yolla denesek, o da olmazsa aşılamaya geçeriz. Ama yine kimyasal olursa diye de korkuyorum. Üffff kafam çok karışık yaa
Bak canım ben 38 yaşında amh 0.39 bir insanım ve su anda 2 aydır normalde yumurta takibi tedavisi görüyorum ilaç ile. Buna ilk kez klomem ve çatlama iğnesi kullandım ve hamile kaldım ama dün kimyasal olduğunu öğrendik. Maalesef çok üzücü bir durumdu bizim için eşim hala kendine gelemedi 2 günlük babalık macerasi onu çok üzdü.demem o ki benim gibi bir hasta bile sadece ilaç ile hamile kalabiliyorsa sen o değerle çok daha kolay kalırsın. Tüp bebek aşılama merkezleri ticarethaneye dönmüş durumdalar. Onlara kalsa herkesi tüp bebek tedavisine alacaklar..sen önce normalde yolu deme olmadı doktorla tedaviye geç o da olmadı en Son tüp bebek dene. Kimyasalın arkası bebek diyorlar..çok kişi bunu söylüyor..korkunun ecele faydası yok normal bir kadınin kimyasal geçirmesi ile senin geçirme riskin aynı. Sen şu An bir daha geçirme şansın var yahut yüksek diye bir durum söz konusu değil.. tekrar söylüyorum değerin iyinin üstü merkezleri gidip ilclrla seni yorup degerini daha düşürmelerine izin verme..rahat ol bol duà et..gerisi halolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…