AMH testi

Mangetsu

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
560
415
303
Merhabalar hanımlar test sonucum çıktı doktora daha götüremedim referans aralığı 0,02-10,39 benim çıkan değerim 3,14 bu nedemek oluyor lütfen biri beni bilgilendirsin lütfen lütfen lütfeeeeen

Merhaba canım 4 ay önce konuyu açmışsın ama merak ettim doktor ne dedi sonuç için

Merhabalar hanımlar test sonucum çıktı doktora daha götüremedim referans aralığı 0,02-10,39 benim çıkan değerim 3,14 bu nedemek oluyor lütfen biri beni bilgilendirsin lütfen lütfen lütfeeeeen
Merhaba sonuçlarınızın hangi birim kullandığı yazıyormu? 3,14 ng/ml mi 3,14 pmol/l mi? Bende yaptırdım ama bende herhangi bişey yazmıyo kafam karıştı?

Merhaba sonuçlarınızın hangi birim kullandığı yazıyormu? 3,14 ng/ml mi 3,14 pmol/l mi? Bende yaptırdım ama bende herhangi bişey yazmıyo kafam karıştı?
Uzun zaman olmustu ben testimi yaptirali o yuzden birim cinsini hatirlaniyorum seninkinde nasil hic bisey yazmiyor belli sayilarin olmasi gerekli istersen sonuclarinin resmini atabilirsin buraya arkadaslar degerlendirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…