Amh testi

Kırklarelinde ve edirne de malesef bu testi yaptırın dedi tıp fakultesi ve eğitim araştırma
Yarin saglik ocağına da bi sorsan
Bazi saglik ocaklarinda yanlis hatirlamiyorsam hormonlara bakiliyordu ama amh icinde miydi tam hatirlamiyorum
Lh fsh vs bakılıyor cunku

Yarin saglik ocağına da bi sorsan
Bazi saglik ocaklarinda yanlis hatirlamiyorsam hormonlara bakiliyordu ama amh icinde miydi tam hatirlamiyorum
Lh fsh vs bakılıyor cunku
Ovulasyon testiyle lh kendimde bakıyorum diğer hormonlar evet bakıldı sorun yok.ama amh için hamgi devlet hastahanelerine gidebilirim bunu da bulamadım.detay göremiyorum araştırdığımda

Ovulasyon testiyle lh kendimde bakıyorum diğer hormonlar evet bakıldı sorun yok.ama amh için hamgi devlet hastahanelerine gidebilirim bunu da bulamadım.detay göremiyorum araştırdığımda
Devlet has.sehir has.universite has. ve ozel hastaneler
Kadin dogum doktoru zaten der devlet dahi olsa adetinin 2 veya 3 .gunu gel amh dahil hormonlara bakilacak diye
Yani kadin dogumun yonlendirmesi gerekiyor
Devlet has.bakilmamasi garip geldi lh fsh gibi hormonlara bakilirken icinde amh bakilir cogunlukla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…