Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bütün devlet hastanelerinde kadın doğum bölümünde yaptırabilrisinizAmh testi hangi devlet hastahanesinde yapılıyor
Bütün devlet hastanesinde yapılır. Reglin 2 ya da 3. Günü daha net çıkıyor. Doktor bana o zaman gel demişti.Amh testi hangi devlet hastahanesinde yapılıyor
Malesef özel yaptırılıyormuşBütün devlet hastanesinde yapılır. Reglin 2 ya da 3. Günü daha net çıkıyor. Doktor bana o zaman gel demişti.
Yasadigin sehirle mi alakali bu ozel yaptirilmasi cunku adetin 2-3 gunu hormon degerlerine devlet veya sehir has.bakar yaniMalesef özel yaptırılıyormuş
Kırklarelinde ve edirne de malesef bu testi yaptırın dedi tıp fakultesi ve eğitim araştırmaYasadigin sehirle mi alakali bu ozel yaptirilmasi cunku adetin 2-3 gunu hormon degerlerine devlet veya sehir has.bakar yani
Yarin saglik ocağına da bi sorsanKırklarelinde ve edirne de malesef bu testi yaptırın dedi tıp fakultesi ve eğitim araştırma
Ovulasyon testiyle lh kendimde bakıyorum diğer hormonlar evet bakıldı sorun yok.ama amh için hamgi devlet hastahanelerine gidebilirim bunu da bulamadım.detay göremiyorum araştırdığımdaYarin saglik ocağına da bi sorsan
Bazi saglik ocaklarinda yanlis hatirlamiyorsam hormonlara bakiliyordu ama amh icinde miydi tam hatirlamiyorum
Lh fsh vs bakılıyor cunku
Devlet has.sehir has.universite has. ve ozel hastanelerOvulasyon testiyle lh kendimde bakıyorum diğer hormonlar evet bakıldı sorun yok.ama amh için hamgi devlet hastahanelerine gidebilirim bunu da bulamadım.detay göremiyorum araştırdığımda
Ben zeynep kamil de yaptirdim istanbulda.Malesef özel yaptırılıyormuş
Tüm devlet hastanelerinde kadın doğum veya jinekoloji doktoru olan heryerde kan ile bakılıyor zaten.Amh testi hangi devlet hastahanesinde yapılıyor
Sağlık ocağı dışında heryer bakıyor. Özel laboratuvarlar özel hastaneler polikilinikler ve devlet hastaneleriAmh testi hangi devlet hastahanesinde yapılıyor
Ben daha geçen ay devlet hastanesinde yaptırdım. Nasıl özel yapılıyorMalesef özel yaptırılıyormuş
Gecen gün lüleburgaz devlet hastanesi amh spermiyogram ve hsg testini dışardn yaptıracaksın dedi.keza trakya üniversitesi de kırklareli eğitim ve araştırma hastahanesine de yarın soracağımBen daha geçen ay devlet hastanesinde yaptırdım. Nasıl özel yapılıyor