Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar doktorum amh testi istedi yaptırdım e nabizda bu şekilde görünüyor daha önce bunu yaşayan var mı yada bilgisi olan şimdiden teşekkür ederim
Doktorum bana 1.50 altının düşük olduğunu söylemişti ama sınırda gibisiniz, benim amh sonucum 0.07 ve ikinci testimde 0.2 çıkmıştı yumurta dondurmam önerildi sizin doktorunuz ne dedi bu konu hakkında ?
Doktorum bana 1.50 altının düşük olduğunu söylemişti ama sınırda gibisiniz, benim amh sonucum 0.07 ve ikinci testimde 0.2 çıkmıştı yumurta dondurmam önerildi sizin doktorunuz ne dedi bu konu hakkında ?
Gayet iyi olduğunu söyledi bana düşük geliyor 0,5 ile hamile kalan hastamız var dedi 6 ay normal halde deniyoruz sonrasında gelin dedi hormonlarda normal şükür deneyin dedi inş tutar