AMH TESTİ YAPTIRANLAR

hewa

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
464
22
42
merhaba aranızda AMH testi yaptıranlar sonucumu değerlendirir misiniz? yaşım 33, tüp bebeğe başvurduk bu testi istediler.

amh 3.21 ng/ml
SI 22.92 pmol/L

sonuç nasıl değerlendirirmisiniz?

Yumurtalık rezervinizi gösteren bir değerdir AMH ve yaşınızla birlikte değerlendirilirse değeriniz çok güzel..

Çok iyi canım. Düşük doz ilaçlar çok yumurta elde edebilirsin gibi duruyor :)

valla değerin süper :) Düşük doz ilaç bol yumurta elde edebilir gözüküyorsun.

1-5 arası normal diye biliyorum yani yumurta kaliten güzel.benimde 4.60 cıktı doktor iyi oldugunu söyledi,1 in altında olması riskli oluyormuş,yumurta kalitesinin düşük olduğunu gösteriyor ama bunlar hormon testleri sürekli değişmektedir kimse moralini bozmasın.6 dan yüksek olmasıda polikistik over olma ihtimali var diye biliyorum.

arkadaşlar slm,yaşım 37 ve amh:0,57 ,4.cü tüp bebeğe başlıcaz sizce değerim ve şansım nasıl

mrblar. herkesin kandili mübarek olsun. hayırlısı yazılsın hakkımızda. yaşım 34, ben de amh ile geçen ay tanıştım. önceki aylarda normal çıkan fsh bu adet döneminde yüksek çıkınca ve adetim 1 hafta geç geldi deyince ki hep düzenli gelirdi doktor amh istedi. bugün çıkmış, sonuç 0,544 referans aralığı 0,51 - 7,27 yazıyor. sanırım düşük sınıfına ben de giriyorum değil mi? doktora gösterme fırsatım olmadı. belki yine adet olunca giderim bilemiyorum doktor da sonuç çok kötü derse iyice bunalıma girmekten korkuyorum.

arkadaşlar bu amh testini tüp bebek merkezleri mi yapıyor yoksa özel hastanelerde de yapılıyor mu?bende istanbuldayım Avrupa yakasında bu testi yaptırmak istiyorum.

arkadaşlar bu amh testini tüp bebek merkezleri mi yapıyor yoksa özel hastanelerde de yapılıyor mu?bende istanbuldayım Avrupa yakasında bu testi yaptırmak istiyorum.

özel hastanelere gidip boşuna o kadar para vermeyin ben daha yeni yaptırdım. okmeydanı araştırma hastanesinde randevu alın muayene olun dr dan isteyin testi.

Kızlar benim değerlerimi de yorumlayabilirmisiniz ? Eylülde aşılamaya başlayacağız bu sonuçlarla hamile kalabilirmirmiyim ?

Eklentiler

• image.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 333
Kızlar benim değerlerimi de yorumlayabilirmisiniz ? Eylülde aşılamaya başlayacağız bu sonuçlarla hamile kalabilirmirmiyim ?
değerin yüksek çıktığına göre pkolusun galiba. yumurtan var hatta çook var ama hiçbiri gelişemiyor o zaman. Allah nasip ederse kalırsın tabi neden kalmayasın ilaçlar büyütür yumurtalarını çatlaması için yeterli olgunluğa getirir. aşılamanı olursun.

Selam arkadaslar benim de 6 küsür çıktı amh. Bende de mi pco var acaba yaa. Dr tam bisey soylemedi. Baslangici olabilir dedi. Fsh ve lh da yuksek cikti

Teşekkür ederim cvp için :) drda sonuç için pkoyu destekliyor dedi en son muayenemde su birikintisi oluştuğunu söyledi dr kötü bişeymi dedim geçiştirdi o yüzden bu testi istemişti sonrasında internette araştırdım çok fazla yumurtanın olmuş olması biraz tehlikeli olabiliyormuş Ohss olabiliniomuş şimdi de korkuyırum açıkçası tedavi için

Merhabalar,
Yaşım 37 ve Amh değerim 1.2 çıktı.
10 yaşında bir oğlum var ve o ilk deneme de olmuştu.
Şimdi 2 yıldır deniyoruz bebeğimiz olmuyor. Doktor tüp bebek yap diyor.
Denemeye devam mı etmeliyiz, yoksa tüp bebek mi denemek lazım.
Siz ne dersiniz?

özel hastanelere gidip boşuna o kadar para vermeyin ben daha yeni yaptırdım. okmeydanı araştırma hastanesinde randevu alın muayene olun dr dan isteyin testi.
Merhaba, cok uzun bir sure once yazmışsınız. Ancak amı testi icin ok meydanında hangi bölüme gittiniz. Kadın doğum yapıyor mu bu testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…