Yumurtalık rezervinizi gösteren bir değerdir AMH ve yaşınızla birlikte değerlendirilirse değeriniz çok güzel..merhaba aranızda AMH testi yaptıranlar sonucumu değerlendirir misiniz? yaşım 33, tüp bebeğe başvurduk bu testi istediler.
amh 3.21 ng/ml
SI 22.92 pmol/L
sonuç nasıl değerlendirirmisiniz?
teşekkür ederim canım cevabın için.Yumurtalık rezervinizi gösteren bir değerdir AMH ve yaşınızla birlikte değerlendirilirse değeriniz çok güzel..
merhaba aranızda AMH testi yaptıranlar sonucumu değerlendirir misiniz? yaşım 33, tüp bebeğe başvurduk bu testi istediler.
amh 3.21 ng/ml
SI 22.92 pmol/L
merhaba aranızda AMH testi yaptıranlar sonucumu değerlendirir misiniz? yaşım 33, tüp bebeğe başvurduk bu testi istediler.
amh 3.21 ng/ml
SI 22.92 pmol/L
benimde 4.60 cıktı doktor iyi olduğunu söyledi.6 nın üstünde olması yada 1 in altında olması riskli diye söyledi doktorum.benimde 4.56 normal mi yani SINIR 5 Mi
arkadaşlar bu amh testini tüp bebek merkezleri mi yapıyor yoksa özel hastanelerde de yapılıyor mu?bende istanbuldayım Avrupa yakasında bu testi yaptırmak istiyorum.
değerin yüksek çıktığına göre pkolusun galiba. yumurtan var hatta çook var ama hiçbiri gelişemiyor o zaman. Allah nasip ederse kalırsın tabi neden kalmayasın ilaçlar büyütür yumurtalarını çatlaması için yeterli olgunluğa getirir. aşılamanı olursun.Kızlar benim değerlerimi de yorumlayabilirmisiniz ? Eylülde aşılamaya başlayacağız bu sonuçlarla hamile kalabilirmirmiyim ?
Teşekkür ederim cvp için :) drda sonuç için pkoyu destekliyor dedi en son muayenemde su birikintisi oluştuğunu söyledi dr kötü bişeymi dedim geçiştirdi o yüzden bu testi istemişti sonrasında internette araştırdım çok fazla yumurtanın olmuş olması biraz tehlikeli olabiliyormuş Ohss olabiliniomuş şimdi de korkuyırum açıkçası tedavi içindeğerin yüksek çıktığına göre pkolusun galiba. yumurtan var hatta çook var ama hiçbiri gelişemiyor o zaman. Allah nasip ederse kalırsın tabi neden kalmayasın ilaçlar büyütür yumurtalarını çatlaması için yeterli olgunluğa getirir. aşılamanı olursun.
Merhaba, cok uzun bir sure once yazmışsınız. Ancak amı testi icin ok meydanında hangi bölüme gittiniz. Kadın doğum yapıyor mu bu testiözel hastanelere gidip boşuna o kadar para vermeyin ben daha yeni yaptırdım. okmeydanı araştırma hastanesinde randevu alın muayene olun dr dan isteyin testi.