Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnternete bunu yazdığımda sadece amh sayfaları çıkıyo az önce hastanenin lab görüştüm bizde amh testi ankaraya gönderiliyor bir ayda çıkıyor nerdeyse bu şekerle alakalı bir tahlil dedi ısrarla hba1cs diyo hayır bu diyorum aynı test devamı dedi bilmiyorum emin olamadım ama umarım öyledir bir günde dünyam başıma yıkıldı resmen
Merhaba kizlar benim fsh15.9 amh 0.18 hiç bir bilgim yok bu durumda olan var mı sonuç kotu diye söyledi doktorum yarın görüşmeye gidicem Allah'ım herkese şifa versin sağlıkla sıhhatli bebekler nasip etsin
Merhaba kizlar benim fsh15.9 amh 0.18 hiç bir bilgim yok bu durumda olan var mı sonuç kotu diye söyledi doktorum yarın görüşmeye gidicem Allah'ım herkese şifa versin sağlıkla sıhhatli bebekler nasip etsin