Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ac yada tok farkediyor muFarketmez herhangi bi gün yapilabilir.kadin dogum yapiyor yada özel labotauardada yaptirabilirsin.
Yok hayir farketmezAc yada tok farkediyor mu
Aklım karıstı bırı fqrketmez dıyo bırı hastayken dıyo napıyım bilemedimRegl 2.3 günü yapılır daha iyi sonuç alırsınız CNm aç tok farketmez özelde olursa 3.4 güne kalmadan çıkıyor devlette ne kadar sürede çıkıyor bilmiyor
Zaten amh testi yaptırırken FSH fln diyer seylerede bakılıyor adetin 21 günü gidersende olur ama aslında regl kan verilirse daha iyi olur
Inanmiyosan gidip doktora sorabilirsin buraya sorcagina.ben herhangi bi günde yaptirmistimAklım karıstı bırı fqrketmez dıyo bırı hastayken dıyo napıyım bilemedim
Canım 5 senedir tüp bebkle uğraşıyorum evlendiğimden beri özelde tedavi görüyorum nerden baksan bir doktor kadar bilgiye sahip bile oldum sen adet olunca git diyer hormon testlerinde yapılacak çünkü çünkü regl olduğunda hormon değerleri daha yüksek ve daha net bir şekilde çıkar sadece amh yapılmayacak ki sana bir sürü kan alınacak hepsini birleştirip ona göre sana doktorun kesin bir sekilde konuşacak ee arıyorum sen adetli değilken yaptırdın sana doktor diyecek ki adetinde gel yapalım diyecek yine de sen bilirsin heee yok ben yine anlamdim diyorsan ac hastaneye.telfon bilgi al istersenAklım karıstı bırı fqrketmez dıyo bırı hastayken dıyo napıyım bilemedim
Adetin 2. ve 3. gunu yapiliyor. 2. Gun haftasonuna geldigi icin ben 3. Gunu yaptirdim. Farketmiyor bu iki gunden birinde gitMerhaba arkadaslar amh testı yaptırcam kadın dogum mı yapıyor ve adetın kacıncı gunu yaptırmam gerek
Sonucunız ne cıktı pekı canımAdetin 2. ve 3. gunu yapiliyor. 2. Gun haftasonuna geldigi icin ben 3. Gunu yaptirdim. Farketmiyor bu iki gunden birinde git![]()
Tamam kızma ay=))Inanmiyosan gidip doktora sorabilirsin buraya sorcagina.ben herhangi bi günde yaptirmistim
Sizde bir gelısme varmı sorununuz ne pekıCanım 5 senedir tüp bebkle uğraşıyorum evlendiğimden beri özelde tedavi görüyorum nerden baksan bir doktor kadar bilgiye sahip bile oldum sen adet olunca git diyer hormon testlerinde yapılacak çünkü çünkü regl olduğunda hormon değerleri daha yüksek ve daha net bir şekilde çıkar sadece amh yapılmayacak ki sana bir sürü kan alınacak hepsini birleştirip ona göre sana doktorun kesin bir sekilde konuşacak ee arıyorum sen adetli değilken yaptırdın sana doktor diyecek ki adetinde gel yapalım diyecek yine de sen bilirsin heee yok ben yine anlamdim diyorsan ac hastaneye.telfon bilgi al istersen
KizmadimTamam kızma ay=))
Sebepsiz CNm sıkıntı yok herşey çok iyi dün histeroskopi oldum rahim bile çok iyi durumda değerler 85.95 çıktı ama olmuyor şaka gibiSizde bir gelısme varmı sorununuz ne pekı
Merhaba canim seninle konusmustuk hatirliyorum bide vitamin eksiklerin varsa onlarida tamamla onlarda etkiliymis sebepsiz de.Sebepsiz CNm sıkıntı yok herşey çok iyi dün histeroskopi oldum rahim bile çok iyi durumda değerler 85.95 çıktı ama olmuyor şaka gibi![]()
Evet kuzum hatırladım seniMerhaba canim seninle konusmustuk hatirliyorum bide vitamin eksiklerin varsa onlarida tamamla onlarda etkiliymis sebepsiz de.
Kac cıktıKizmadimben inanki adetimin 17 yada 18 gunuydu o gun baktirmistim devlette infertilite bölümünde.hos sonuctan hoslanmadim o ayri
![]()
6.72Kac cıktı
Yapmakta hakli gercektende cok cok gencsin.nasip dmekki zamanini bekliyor bebisEvet kuzum hatırladım seni
Tatlım bakalım patoloji sonucu yarın çıkacak oda temiz çıkar inşallah da hoca başla teknikler uygulayacak bakalım gurur yaptım diyor adam artık 23 yasinda ve sebepsiz olupta olmamasına şaşırıyor hayırlısıyla yarın belli olacak CNm