• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH TESTİ ERKEN MENEPOZ

Aylaaaydan

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2022
61
3
6
34
Merhaba. Aramızda AMH testi yaptıran var mı? AMH testi sonuçları nasıl olmalı, kaç olursa menopoz başlangıcıdır bilen ya da deneyimlenen var mı?

Merhaba. Aramızda AMH testi yaptıran var mı? AMH testi sonuçları nasıl olmalı, kaç olursa menopoz başlangıcıdır bilen ya da deneyimlenen var mı?
1 ay boyunca adet gördüm ve dr a gittim. FSH değerim 17.9 çıktı. Doktor menopoza giriyorsun dedi. Hemen ardından başka bir dr a gittim. AMH yaptıralım dedi. AMH 1.35 çıktı. Hala daha korkuyorum hangisine inanmalıyım?

1 ay boyunca adet gördüm ve dr a gittim. FSH değerim 17.9 çıktı. Doktor menopoza giriyorsun dedi. Hemen ardından başka bir dr a gittim. AMH yaptıralım dedi. AMH 1.35 çıktı. Hala daha korkuyorum hangisine inanmalıyım?
Adetin 3. günü diğer hormonlarla beraber yaptırın. Amh değeriniz çok düşük değil ayrıca. Bir de ne yalnızca tek başına FSH'ı yorumlamak; ne de yalnızca amhı yorumlamak ile menopoza girmeniz anlaşılamaz diye düşünüyorum.

Kendini asla strese sokma bunun icin .benim amh değerim ve fsh değerim senden daha kötüydü. Ahh şimdiki aklim olsa O kadar takar miydim.kafaya bana 2 seneye mal oldu😞senin amh değerin cok cok iyi.Ben kafama taktım çünkü gebelik.olmaz erken menopoz vs dediler.3.senemde akıllandım her seyi boşverdim akışa biraktim doğal yoldan ikiz hamilesiyim sukurler olsun.Bazen doktor ihtimalleri söylüyor ama iste biz kendimiz3 engel olamıyoruz.kendiniz sakin üzme. Insallah her sey yoluna girer

Back