- 30 Kasım 2019
- 185
- 160
- 18
- 34
- Konu Sahibi Gecelerin yargici lavinya
-
Evet yapılıyor.Kizlar amh testesteron progesteron lh fsh tsh e2 inhibin b androjen progestan gibi hormonlari inferlite icin devlet hastanesi yapiyormu ozel muayaneye gidiyorum orada pahali oldugu icin doktorum devlete git yaparlar dedi ayni durumu yasayanlar anlatabilirmisiniz yani bu testleri devlet hastanesindeki jinekologdan istesem durumumu anlatsam yaparlarmi acil yardim kizlar
Teşekkür ederim daha once yaptirmistim 2017 de detayli yapmamislardi peki doktora ne demem lazimda bana bu testleri yapmasi lazim tarlusal ictim adeti bekliyorumEvet yapılıyor.
Siz doktorun istediği tüm testleri mümkünse eksik kalmaması için bir kağıda yazın ve doktordan istem girmesini rica edin. Geri çevirmez.Teşekkür ederim daha once yaptirmistim 2017 de detayli yapmamislardi peki doktora ne demem lazimda bana bu testleri yapmasi lazim tarlusal ictim adeti bekliyorum
Teşekkür ederim acaba devlet hastanesi kac gunde tum testleri cikartirki siz yasadiysaniz beni bilgilendirimisiniz rica etsemSiz doktorun istediği tüm testleri mümkünse eksik kalmaması için bir kağıda yazın ve doktordan istem girmesini rica edin. Geri çevirmez.
Ben devlet hastanesinde yaptırmıştım dediğiniz testleri, sanırım ertesi gün hepsi çıkmıştı.Teşekkür ederim acaba devlet hastanesi kac gunde tum testleri cikartirki siz yasadiysaniz beni bilgilendirimisiniz rica etsem
Insallah dediginiz gibi olur cok rahatladim şimdi inanin beklemek cok zor bi an once anne olabilecekmiyim olamiyacakmiyim ogrenmek istiyorum onun icin sabirsizlandim sizede teşekkür ederim Allahim inşallah saglikla alirsin evladini kucaginaBen devlet hastanesinde yaptırmıştım dediğiniz testleri, sanırım ertesi gün hepsi çıkmıştı.
Amin canım benim darısı senin başına inşallah bir sorun yoktur hemen hamile kalırsın.Insallah dediginiz gibi olur cok rahatladim şimdi inanin beklemek cok zor bi an once anne olabilecekmiyim olamiyacakmiyim ogrenmek istiyorum onun icin sabirsizlandim sizede teşekkür ederim Allahim inşallah saglikla alirsin evladini kucagina
Insallah bende pko ve cikolata kisti var emekli drun birisi bana senin cocugun olmaz gec kalmissin falan filan dedi korktum özel mauayneye gitmeye karar verdim gittim simdi tahlil sirasina geldi adet olmayi bekliyorum tarlusal iciyorum normal olamiyorum sonra bi ogrendim ki bu emekli doktorum diyen kadin dolandiriciymis meger 1300 liraymis amaci bu doktorum 76 yasinda tonton bi adam icime cok sindi tavirlari falan sabirsizlikla testleri yaptirmayi bekliyorum amin insallah benimde evladim olur 5 yilin hasretini dindirim hamilenin duasi kabul olur derler Allah agzindan duyursun insallahAmin canım benim darısı senin başına inşallah bir sorun yoktur hemen hamile kalırsın.
Benim de polipim vardı ameliyat oldum alındı, sonra gittiğim iki doktor ultrasonla bakıp pko teşhisi koydu. Tahlilleri yaptırıp başka bir doktora gittim, o doktor sende pko yok tahlillerin de normal sadece prolaktinin yüksek dedi. 1 ay ilaç kullandım ve sonra hamile kaldım. Ne yazık ki bütün doktorlar iyi olmuyor, bilemeyiz gitmeden. Benim de son gittiğim doktor çok rahatlattı beni korkulacak bir şey olmadığını söyledi. Sen de gönlünü ferah tut biraz sabır gerektiren bir süreç, hiç bir sağlık sorunu olmayan insanlarda bile ha deyince olmuyor. Bu hastalıkların çaresi var çok şükür, Allah hayırlısıyla hasretini dindirip evlat sahibi etsin inşallah, hiç bir zaman umutsuz düşünme.Insallah bende pko ve cikolata kisti var emekli drun birisi bana senin cocugun olmaz gec kalmissin falan filan dedi korktum özel mauayneye gitmeye karar verdim gittim simdi tahlil sirasina geldi adet olmayi bekliyorum tarlusal iciyorum normal olamiyorum sonra bi ogrendim ki bu emekli doktorum diyen kadin dolandiriciymis meger 1300 liraymis amaci bu doktorum 76 yasinda tonton bi adam icime cok sindi tavirlari falan sabirsizlikla testleri yaptirmayi bekliyorum amin insallah benimde evladim olur 5 yilin hasretini dindirim hamilenin duasi kabul olur derler Allah agzindan duyursun insallah
ben devletin tüp bebek merkezinde ücretsiz yaptırdım . Söylesen yaparlarKizlar amh testesteron progesteron lh fsh tsh e2 inhibin b androjen progestan gibi hormonlari inferlite icin devlet hastanesi yapiyormu ozel muayaneye gidiyorum orada pahali oldugu icin doktorum devlete git yaparlar dedi ayni durumu yasayanlar anlatabilirmisiniz yani bu testleri devlet hastanesindeki jinekologdan istesem durumumu anlatsam yaparlarmi acil yardim kizlar
Amin inşallahBenim de polipim vardı ameliyat oldum alındı, sonra gittiğim iki doktor ultrasonla bakıp pko teşhisi koydu. Tahlilleri yaptırıp başka bir doktora gittim, o doktor sende pko yok tahlillerin de normal sadece prolaktinin yüksek dedi. 1 ay ilaç kullandım ve sonra hamile kaldım. Ne yazık ki bütün doktorlar iyi olmuyor, bilemeyiz gitmeden. Benim de son gittiğim doktor çok rahatlattı beni korkulacak bir şey olmadığını söyledi. Sen de gönlünü ferah tut biraz sabır gerektiren bir süreç, hiç bir sağlık sorunu olmayan insanlarda bile ha deyince olmuyor. Bu hastalıkların çaresi var çok şükür, Allah hayırlısıyla hasretini dindirip evlat sahibi etsin inşallah, hiç bir zaman umutsuz düşünme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?