Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben haziranda hsg çekileceği zaman yaptırmıştım. Sonra e nabızdan bütün sonuçlarımı alıp özelde başka bir doktora başladım . Fakat aralarında amh sonucum yokmuş . Şimdi tüp bebeğe başlayacağım yeni fark ettim . 6 aydır gittiğim doktor da amh yok bakalım demedi. Klomen femara verip duruyor.Ne zaman yaptirdin cnm amh testi bı kaç günde cıkıyo benimde Perşembe sonucum çıktı ama e nabizda hala görünmüyor drdan öğrendim ben
Ben haziranda hsg çekileceği zaman yaptırmıştım. Sonra e nabızdan bütün sonuçlarımı alıp özelde başka bir doktora başladım . Fakat aralarında amh sonucum yokmuş . Şimdi tüp bebeğe başlayacağım yeni fark ettim . 6 aydır gittiğim doktor da amh yok bakalım demedi. Klomen femara verip duruuorNe zaman yaptirdin cnm amh testi bı kaç günde cıkıyo benimde Perşembe sonucum çıktı ama e nabizda hala görünmüyor drdan öğrendim ben
Peki senin de diğer sonuçların gözüküyor mu ? Tsh fsh lh e2 hepsi var amh yok.Ne zaman yaptirdin cnm amh testi bı kaç günde cıkıyo benimde Perşembe sonucum çıktı ama e nabizda hala görünmüyor drdan öğrendim ben
O zaman ben de doktordan öğrenebilirim. Teşekkür ederim canım. Randevu da alınmıyor koronadan dolayı. Belki sekretere gitsem verir diye düşündüm.Amh hariç hepsi var çalıştığım için gidemedim şehir dışında teknik bı hatadan olabilir dedi hastane şimdi bile baktım yok cnm
Ben özele gidiyorum ondan telefonu var doktorun arayıp sordum ama normal devlette falansa sekreter yardımcı olur diye düşünüyorumO zaman ben de doktordan öğrenebilirim. Teşekkür ederim canım. Randevu da alınmıyor koronadan dolayı. Belki sekretere gitsem verir diye düşündüm.
Devlette yaptırmıştım. Şansımı deneyeyim. Peki canım sen özelde kaça yaptırdın ? Olmadı hemen özelde yaptırayım dedim ona da 300 diyorlar şok oldumBen özele gidiyorum ondan telefonu var doktorun arayıp sordum ama normal devlette falansa sekreter yardımcı olur diye düşünüyorum
Anladım canım teşekkür ederim yardımcı oldunTum testler 370 lira tuttu
Rice ederim cnmAnladım canım teşekkür ederim yardımcı oldun
Amh özel bir test demişti bana hastanede çalışan kız gelip elden almanız lazım dedi e nabıza düşmüyorArkadaşlar amh testi yaptırdım eğitim araştırma hastanesinde e nabız da diğer sonuçlarım var ama onun sonucu yok? Barkod ile bakıyorum yine yok ? Sonucumu nereden öğrenebilirim
Yaa benim de tek umudum oydu çok sevindim. Özelde mi demişti ?Amh özel bir test demişti bana hastanede çalışan kız gelip elden almanız lazım dedi e nabıza düşmüyor
Evet canmYaa benim de tek umudum oydu çok sevindim. Özelde mi demişti ?
Ama on gün sonra çıktı sonucumYaa benim de tek umudum oydu çok sevindim. Özelde mi demişti ?
İnşallah araştırmada da öyledir. Yarın arayacağım. Ben neredeyse 2 senedir hamile kalamıyorum hsg çekildi bütün tahlillerimle özele geçtim ama doktorum hiçbir sorun yok dedi . Amh testinin olmadığını fark etmemiş bile . Belki de amh düşük o yüzden hamile kalamıyorum ama haberim yok.Evet canm
Hangi hastaneDevlette yaptırmıştım. Şansımı deneyeyim. Peki canım sen özelde kaça yaptırdın ? Olmadı hemen özelde yaptırayım dedim ona da 300 diyorlar şok oldum
Hangi hastaneArkadaşlar amh testi yaptırdım eğitim araştırma hastanesinde e nabız da diğer sonuçlarım var ama onun sonucu yok? Barkod ile bakıyorum yine yok ? Sonucumu nereden öğrenebilirim
Hangi hastaneArkadaşlar amh testi yaptırdım eğitim araştırma hastanesinde e nabız da diğer sonuçlarım var ama onun sonucu yok? Barkod ile bakıyorum yine yok ? Sonucumu nereden öğrenebilirim
Sakarya eğitim araştırmaHangi hastane