Gebeliğe Hazırlık Amh sonucuma bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
He ben soran arkadaşa söyledin onu sandım. Hamileliği zorlaştırıyor mu senin durumun ? Duydum daha önce ama tam olarak nedir bilmiyorum açıkçası.

Pco değilim. Mesela tüylenmem yok, kilom yok, insülin direncim yok. Ultrasonda bir sürü yumurta var yan yana çok çok. Adetlerim dönemsel düzensiz. PCO da genelde 10 ve üstü çıkıyor AMH. Yani 5-10 arasında da kişinin PCO olması mümkün. Ama bunu diyebilmek için birçok faktörün birbirini desteklemesi lazım.
Over (yumurtalık ) yapım Multifoliküler=pco like

Multifoliküler miyim ben de önceki mesajda multifolikülersiniz yazmışsınız, yanlışlıkla mi yazdınız değerim 3,32 ydi. Eğer öyleysem bilgi verir mısınız biraz?

İyiymiş o zaman. Pko’ya göre daha iyi görünüyor.

Multifoliküler miyim ben de önceki mesajda multifolikülersiniz yazmışsınız, yanlışlıkla mi yazdınız değerim 3,32 ydi. Eğer öyleysem bilgi verir mısınız biraz?
3 küsür değer bana multifoliküler bir yapı düşüncesi uyandırdı. Ultrasonda da bunu görmek lazım tabi ki. Bana Prof at dedi sen pco değilsin dedi

Bana da amh degerimden sonra doktorum aynen bu ifadeyi kullandı pko like değilde light dedi

Bu aralar adet olabilirsem bende bu testi yaptırıcam. Adetin 3. günü mü gitmek gerekiyor bunun için de tam kesin bilmiyorum ama yaptıracağım başka testler de olacağı için bekliyicem mecbur.
Bu arada internette bulduğum bilgiyi paylaşayım sizinle. ben de bu aralar bunu araştırıyordum

AMH için açlık-tokluk farketmez. adetin herhangi günü olabilir farketmez. size tavsiyem b12 ve d3 vitamini de baktırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…