Değerin çok güzel. Yumurtalık rezervin çok iyi durumda yani.Arkadaşlar amh sonucum 3,32 gelmiş bu ne anlama geliyor. Nette referans 1 ile 3,5 yazıyor. Başka başka değerler de var, bilen biri yorumlarsa memnun olurum.
AMH yaş gittikçe düşen FSH artan bi hormon. Genelde bu düşük olduğunda FSHta yüksek oluyor. Ama birbirinden bağımsız olabiliyorlar mı bilmiyorum. Senin kaçtı FSH değerin ?Yaa süper çok mutlu oldum. Stres içindeydim 2 haftadır. Sana mesaj atacaktım hep rahatsız ediyorum diye vazgeçtim. Çok teşekkürler. Bu fsh yi etkiler mi bununla ilgili konuşmuştuk.
AMH yaş gittikçe düşen FSH artan bi hormon. Genelde bu düşük olduğunda FSHta yüksek oluyor. Ama birbirinden bağımsız olabiliyorlar mı bilmiyorum. Senin kaçtı FSH değerin ?
benimde 4. 70 amh bakalim bu ay catlatma ignesi kullandom hamile kalabileckmiyim
bilmiorum cnm kafam karisim tutar insallah olk klomen ve igne tedavim. endiseliyimHayırlı haberini bekleriz canım. İnşallah:)
Evet evet hatırladım. Ama senin o ay muallakta. İlaç kullandın. Sonraki ay da tekrar tahlil yap adet olunca.12
12,51fsh
20,75 lh tarlusalla adet olup gittim diye konuşmuştuk belki hatırlarsın.
Evet evet hatırladım. Ama senin o ay muallakta. İlaç kullandın. Sonraki ay da tekrar tahlil yap adet olunca.
bilmiorum cnm kafam karisim tutar insallah olk klomen ve igne tedavim. endiseliyim
oylemi bende yeni sayilirim. pcos hastasiyim. hamkimkzda hayirlisiİnşallah:) Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bem yeniyim pek bilgim yok o yüzden sürekli konu açıyorum gelişmelerde.
Yapınca atarsın bana da sonucu bakarım inşallah.Aynen tekrar yapıcam ama bu amh her zaman yapılan bir tahlilmiş sanırım o yüzden az da olsa rahatladım.
Arkadaşlar amh sonucum 3,32 gelmiş bu ne anlama geliyor. Nette referans 1 ile 3,5 yazıyor. Başka başka değerler de var, bilen biri yorumlarsa memnun olurum.
Çok güzel bir değer. Benimde 5,8 Multifolikülersiniz. :)
Orta halli. Ne yüksek ne az.Kızlar amh 2.20 nasıl iyimi sınırda mı?
Pko’lu musun? Çok yüksek değerin.Çok güzel bir değer. Benimde 5,8 Multifolikülersiniz. :)
Pko’lu musun? Çok yüksek değerin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?