Gebeliğe Hazırlık Amh sonucuma bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nehirh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
2.426
2.171
63
Arkadaşlar amh sonucum 3,32 gelmiş bu ne anlama geliyor. Nette referans 1 ile 3,5 yazıyor. Başka başka değerler de var, bilen biri yorumlarsa memnun olurum.

Arkadaşlar amh sonucum 3,32 gelmiş bu ne anlama geliyor. Nette referans 1 ile 3,5 yazıyor. Başka başka değerler de var, bilen biri yorumlarsa memnun olurum.
Değerin çok güzel. Yumurtalık rezervin çok iyi durumda yani.

Yaa süper çok mutlu oldum. Stres içindeydim 2 haftadır. Sana mesaj atacaktım hep rahatsız ediyorum diye vazgeçtim. Çok teşekkürler. Bu fsh yi etkiler mi bununla ilgili konuşmuştuk.

Yaa süper çok mutlu oldum. Stres içindeydim 2 haftadır. Sana mesaj atacaktım hep rahatsız ediyorum diye vazgeçtim. Çok teşekkürler. Bu fsh yi etkiler mi bununla ilgili konuşmuştuk.
AMH yaş gittikçe düşen FSH artan bi hormon. Genelde bu düşük olduğunda FSHta yüksek oluyor. Ama birbirinden bağımsız olabiliyorlar mı bilmiyorum. Senin kaçtı FSH değerin ?

benimde 4. 70 amh bakalim bu ay catlatma ignesi kullandom hamile kalabileckmiyim

12
AMH yaş gittikçe düşen FSH artan bi hormon. Genelde bu düşük olduğunda FSHta yüksek oluyor. Ama birbirinden bağımsız olabiliyorlar mı bilmiyorum. Senin kaçtı FSH değerin ?

12,51fsh
20,75 lh tarlusalla adet olup gittim diye konuşmuştuk belki hatırlarsın.

12

12,51fsh
20,75 lh tarlusalla adet olup gittim diye konuşmuştuk belki hatırlarsın.
Evet evet hatırladım. Ama senin o ay muallakta. İlaç kullandın. Sonraki ay da tekrar tahlil yap adet olunca.

Çok güzel bir değer. Benimde 5,8 Multifolikülersiniz. :)

Back