Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam Kızlar. Henüz 20 yaşındayım. Az adet kanamam vardı doktora gittim. Hormon testi yaptılar ve bozuk çıktı bu amh hormonu 0.34 çok mu düşük ? İleride anne olabilirmiyim ?Gün geçtikçe dahada azalıyor sanki..
merhaba. hangi çayları kullandınız ?arkadaşlar 34 yaşında AMH test sonucum 0.51 çıktı bir defa aşılama bir tüp bebek tedavim negatif sonuç verdi. üstelik tüpümün bir tanesi de tıkalıymış dr.lar olması çok zor dediler. İbrahim SARAÇOĞLU' nu aradım bana soğan kürü yap dedi ve bitkisel çaylar gönderdi. kullandım bir kür bitmeden hamile kaldım şimdi oğlum bir yaşında. hepinize tavsiye ederim. lütfen sitesine girin ve kürleri kullanın. bunu herkese tavsiye ederim. şuanda hepinizin yaşadıklarını anlıyorum. o yollardan bende geçtim. denemekle birşey kaybetmezsiniz. .
Merhaba benim amh testim0.1 0.7cikti. Ne kullanmam gerekirmerhaba. hangi çayları kullandınız ?
Merhaba siz normal adet oluyormuydunuzarkadaşlar 34 yaşında AMH test sonucum 0.51 çıktı bir defa aşılama bir tüp bebek tedavim negatif sonuç verdi. üstelik tüpümün bir tanesi de tıkalıymış dr.lar olması çok zor dediler. İbrahim SARAÇOĞLU' nu aradım bana soğan kürü yap dedi ve bitkisel çaylar gönderdi. kullandım bir kür bitmeden hamile kaldım şimdi oğlum bir yaşında. hepinize tavsiye ederim. lütfen sitesine girin ve kürleri kullanın. bunu herkese tavsiye ederim. şuanda hepinizin yaşadıklarını anlıyorum. o yollardan bende geçtim. denemekle birşey kaybetmezsiniz. .
inanın ben de bilmiyorum. bitkisel çaydan bahsedilmiş ben de bu konuyu merak ettim. ama soğan kürünü öneririm.Merhaba benim amh testim0.1 0.7cikti. Ne kullanmam gerekir
benim adetlerim 23 günde oluyordu.Merhaba siz normal adet oluyormuydunuz
ilk önce soğan kürü kullandım. daha sonra ibrahim saraçoğlunun gönderdiği poşet çayralı kullandımmerhaba. hangi çayları kullandınız ?
Bende incir kuru yapiyorum hayit suyu ,civanpercemi,adacayi iciyorum bugun bogurtlen koku alacagim ins yumurtaliklar gelisir diyeilk önce soğan kürü kullandım. daha sonra ibrahim saraçoğlunun gönderdiği poşet çayralı kullandım
incir kürünü nasıl yaptınız?Bende incir kuru yapiyorum hayit suyu ,civanpercemi,adacayi iciyorum bugun bogurtlen koku alacagim ins yumurtaliklar gelisir diye
8 tane inciri yarim lt kaynatip 20dk. Dinlendirip sabah ac aksam ac 2sefer iciyorum kaynarken icine 1tane havuc atiyorum daha iyi geliyormusincir kürünü nasıl yaptınız?
Allah yardımcınız olsun umarım işe yarar ben de yapıcam aynısını. çok sağolun.8 tane inciri yarim lt kaynatip 20dk. Dinlendirip sabah ac aksam ac 2sefer iciyorum kaynarken icine 1tane havuc atiyorum daha iyi geliyormus
benim 0.3 AMH ile 42 yaşında ilk tüp denemesinde sonuç pozitif, umutsuzluğa kapılmayın diye paylaşmak istedim.
bend e3 ekimde doktora gittim.2014 nisanda amh 0,57 çıkmıştı tüp bebek yapıldı döllenmedi dedim.senin çocuğun olmaz testi yenile gel dedi.