Amh hormonu

Damy12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
2
0
1
29
Selam Kızlar. Henüz 20 yaşındayım. Az adet kanamam vardı doktora gittim. Hormon testi yaptılar ve bozuk çıktı bu amh hormonu 0.34 çok mu düşük ? İleride anne olabilirmiyim ? :( Gün geçtikçe dahada azalıyor sanki..

Selam Kızlar. Henüz 20 yaşındayım. Az adet kanamam vardı doktora gittim. Hormon testi yaptılar ve bozuk çıktı bu amh hormonu 0.34 çok mu düşük ? İleride anne olabilirmiyim ? :KK43: Gün geçtikçe dahada azalıyor sanki..

Hormon testi bozuk demişsiniz o zaman bir başka hastanede daha verin kan..
Eğer test doğruysa erken menopoz riski var demek..
Evliyseniz bebek için acele etmeniz gerekiyor.
Ama henüz 20 yaşında olmanızdan dolayı ben değerinizin daha yüksek çıkacağına inanıyorum.
Mutlaka bir daha baktırın...

İnanamadım tekrar tekrar yapıldı ama her seferinde dahada bozuk çıkıyor. Kısırlaşma süresine girersem diye korkuyorum evli değilim ama düşünüyorum çok sagolun ilginiz için ..

arkadaşlar 34 yaşında AMH test sonucum 0.51 çıktı bir defa aşılama bir tüp bebek tedavim negatif sonuç verdi. üstelik tüpümün bir tanesi de tıkalıymış dr.lar olması çok zor dediler. İbrahim SARAÇOĞLU' nu aradım bana soğan kürü yap dedi ve bitkisel çaylar gönderdi. kullandım bir kür bitmeden hamile kaldım şimdi oğlum bir yaşında. hepinize tavsiye ederim. lütfen sitesine girin ve kürleri kullanın. bunu herkese tavsiye ederim. şuanda hepinizin yaşadıklarını anlıyorum. o yollardan bende geçtim. denemekle birşey kaybetmezsiniz. .

arkadaşlar 34 yaşında AMH test sonucum 0.51 çıktı bir defa aşılama bir tüp bebek tedavim negatif sonuç verdi. üstelik tüpümün bir tanesi de tıkalıymış dr.lar olması çok zor dediler. İbrahim SARAÇOĞLU' nu aradım bana soğan kürü yap dedi ve bitkisel çaylar gönderdi. kullandım bir kür bitmeden hamile kaldım şimdi oğlum bir yaşında. hepinize tavsiye ederim. lütfen sitesine girin ve kürleri kullanın. bunu herkese tavsiye ederim. şuanda hepinizin yaşadıklarını anlıyorum. o yollardan bende geçtim. denemekle birşey kaybetmezsiniz. .
merhaba. hangi çayları kullandınız ?

Merhaba siz normal adet oluyormuydunuz

ilk önce soğan kürü kullandım. daha sonra ibrahim saraçoğlunun gönderdiği poşet çayralı kullandım
Bende incir kuru yapiyorum hayit suyu ,civanpercemi,adacayi iciyorum bugun bogurtlen koku alacagim ins yumurtaliklar gelisir diye

0,01 amh değeri ile doğal yollardan hamile kalınabilir,bunu başarmak için yapılabilecek kürler incir kürü,hayıt tohumu kürü,çörek otu tohumu yenmeli,bal,polen,keçi boynuzu özü,folik asit hapı hormon değerleri aylara göre değişik değerler verebilir kendinizi üzmeyin duanızı bol edin ALLAH şifa versin ALLAH kimseye aratmasın

benim 0.3 AMH ile 42 yaşında ilk tüp denemesinde sonuç pozitif, umutsuzluğa kapılmayın diye paylaşmak istedim.

bend e3 ekimde doktora gittim.2014 nisanda amh 0,57 çıkmıştı tüp bebek yapıldı döllenmedi dedim.senin çocuğun olmaz testi yenile gel dedi.

Hayıt tohumunu 3 ay düzenli sabah akşam,çörek otunu taze ezip hemen tüket bal ile sabah akşam,incir kürü sabah akşam,folik asit günde birtane,keçi boynuzu özü sabah akşam,testere başlı aslan pençesi kürü sabah akşam,polen sabah aç karınla bir çorba kaşığı,ay çekirdeği çıtlat,ilk başta soğan kürüyle başlıcaksın onbeş gün sabah akşam sonra adetin ikinci gününden itibaren incir kürüne devam edeceksin 25 gün ara ile ALLAH şifa versin Üzülme Herşey yoluna girer

Back