- 7 Ocak 2020
- 103
- 90
- 18
- 30
- Konu Sahibi Mutlukalbim
Amh hormonum 6.42 çıktı yumurtlıklarımda kist yok benle ayni olan varmı acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sonucumu daha yeni öğrendim beş aydır istiyoruz ama olmuyo hamile kalmak için bişey kullandın mi acaba pko olunca ultrosonda görülüyor mu??Benim 9 çıkmıştı cnm 6 neki pkoluyum ama hamile kaldım coksukur
AmH 9 görünce direk pko var sende dedi sonra insulin testi ultrason derken gördü matofin kullandım 4 ay sonra klomen 4 ay kiloda verdim en son inofoluc toz şaşeyle hamile kaldim cnmBen sonucumu daha yeni öğrendim beş aydır istiyoruz ama olmuyo hamile kalmak için bişey kullandın mi acaba pko olunca ultrosonda görülüyor mu??
Sende adet geçikmesi falan varmıydı canım bende öyle sıkıntılarda yok ondan altıyı görünce bi tedirgin oldum. Allah herkese nasip etsin inşallahAmH 9 görünce direk pko var sende dedi sonra insulin testi ultrason derken gördü matofin kullandım 4 ay sonra klomen 4 ay kiloda verdim en son inofoluc toz şaşeyle hamile kaldim cnm
Hayir yoktu cnm sadece bebek olmuyordu niye olmuyo diye gitmistim ben işte testler fln derken pko olduğumu anladık sonra hap ve zayıflamayla oldu sonuçta 6 çok yüksek değil sanırımSende adet geçikmesi falan varmıydı canım bende öyle sıkıntılarda yok ondan altıyı görünce bi tedirgin oldum. Allah herkese nasip etsin inşallah
Bilmiyorum ki inşallah değildir bakalım hayırlısı bizimde olur bebişimiz inşallahHayir yoktu cnm sadece bebek olmuyordu niye olmuyo diye gitmistim ben işte testler fln derken pko olduğumu anladık sonra hap ve zayıflamayla oldu sonuçta 6 çok yüksek değil sanırım
Olur cnm hormon testi yaptirdinmi bi sorun yoksa olur niye olmasinBilmiyorum ki inşallah değildir bakalım hayırlısı bizimde olur bebişimiz inşallah![]()
Yaptırdım canım bi sorun çıkmadı fsh 3.45 çıktı herşey normal dedi doktor amh öyle çıkınca bende biraz panikledim bayadır istediğimiz halde olmuyor çünkü canım hayırlısı artk şuan bende prowomen diye bi ilaç kullanıyorum umarım işe yararOlur cnm hormon testi yaptirdinmi bi sorun yoksa olur niye olmasin
Benim 9 çıkmıştı cnm 6 neki pkoluyum ama hamile kaldım coksukur
Hayır cnm kendiliğinden değil matofin yani pkolulara verilen şeker hapı kullandım kilo verdim klomenle geçtik 4 ayda kullandım olmadı rahîm filmide çektirdim cektirdikten sonraki ay inofolic içtim yumurtlama günümü buldum adetten sonra ikigunde bir değerlendirdik cnm o ay olduYa umut oldunuz. 8.87 değerim pko ile savaşıyorum bende. Yaklaşık 1 aydır düzenli egzersiz ve diyetle hayatımı düzene sokup fazla kilolarımdan kurtulmaya çalışıyorum. Pko yu nasıl yendiniz? Kendiliğinden mi hamile kaldınız?
İnsülin direnciniz kactı acaba hamile kaldıgınızda?, bende de insülin direnci var diaforminle kullanıyorum acaba bu yüzden mi olmuyor diyorum.. İlaç kullanırken mı hamile kaldınızHayir yoktu cnm sadece bebek olmuyordu niye olmuyo diye gitmistim ben işte testler fln derken pko olduğumu anladık sonra hap ve zayıflamayla oldu sonuçta 6 çok yüksek değil sanırım
Ben pkolu olup kendiliğinden kalanlardanımYa umut oldunuz. 8.87 değerim pko ile savaşıyorum bende. Yaklaşık 1 aydır düzenli egzersiz ve diyetle hayatımı düzene sokup fazla kilolarımdan kurtulmaya çalışıyorum. Pko yu nasıl yendiniz? Kendiliğinden mi hamile kaldınız?
Ben pkolu olup kendiliğinden kalanlardanım
Nişanlıyken hayıt otu içtim saddceBen pkolu olup kendiliğinden kalanlardanım