• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh ,fsh

kucukseyler1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
7
0
1
29
Amh: 0.56
Fsh: 14.68
yaş 29 arkadaşlar normal yolla gebelik şansım var mı ? 2 aydır deniyoruz öylesine hormon testi verdim sonuçları görünce mahvoldum😔

yaş 29 arkadaşlar normal yolla gebelik şansım var mı ? 2 aydır deniyoruz öylesine hormon testi verdim sonuçları görünce mahvoldum😔

Amh düşük yumurta rezervi
Fsh yumurta rezervinin azaldığını gösterir
Yasınız 35 den küçük olduğu için sağlıklı ve dengeli beslenme spor egzersiz stressi yaşam şansınız olabilir .

tüp bebek gibi görünüyor sizin yolun sonu vakit kaybetmeden yumurtalarınızı toplattırın

instagradaki diyetisyenlerin paylaşımlarında fshın düşürüldüğünü görmüştüm. Amh da değişken açıkçası, sağlıklı beslenme sporla gebelik elde edilebilir

Canm benim 19 du bi kaç ay önce fsh erken menepoz dedi doktor tedaviye başla dedi . Bende bu ay için hazırlanıyordum adet olup hsg cekilecektim adet olmadım va hamile oldugumu öğrendim .
Stres çok etkiliyor hormonları
Değerlisin bilmiyorum 2 ay hayıt tohumu kullandım daha sonra folik asit b 12 ve selenyum takviyesi kullandım sonra hamileliğimi öğrendim

Merhabalarrr. Değerleri yazmak istiyorum lütfen yorumlar mısınız hemen gidemeyecegim doktora. Gidene kadar merak etmek istemiyorumm.

Prolaktin 14,73

Estradiol 31,08

FSH 5,27

LH 6,14

TSH 1,29

Amh 6,43

Back