Amh düşüklüğüne doğal çözüm önerileri

Rica ederim duyduklarınız neler acaba önerebileceğiniz bir takviye var mi? Doğru söylüyorsunuz bir bütün olarak bakıp her açıdan desteklenmesi gereken bir süreç beni bekliyor.. Güzel dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim

İnstagram da çider diye bir dernek var takibe alın çok güzel tavsiyeler paylaşıyorlar
Diyetisyen Fatma Kevser kurnaz var infertilite alanında uzmanlaşmış bir diyetisyen soru-cevap şeklinde tavsiyelerde bulunuyor
Bana paketli gıdalar,tavuk ve şeker tüketmemi yasaklamıştı Akdeniz tipi beslenme bol hareket bol bol su D vitamini takviyesi B 12 takviyesi inositol içeren kompleks vitamin kullandırdı

Maşallah gercekten cok cok sevindim.. Mesajiniz içime su serpti amh yükseliyormus demekki Ben de avokadonun olumlu etkisini duydum beslenmeme dahil ettim insallah yumurtayı da bir şekilde tüketmeyi başarabilirsem Allah'ın izniyle güzel olacak Rabbim tez zamanda güzel haberler almayı size de bana da isteyen herkese nasip etsin inşaallah

Hemen takibe aldım iyi ki burada bu başlığı açtım iyi ki vakit ayırıp sorularıma yanıt verdiniz çok teşekkür ederim. Beslenmeme ve vitaminlere özen göstereceğim sağolun

Amin Stres herşeyi çok etkiliyor en önemlisi de o zaten kafaya takmamak gerekiyor işte onuda başarabilirsek herşey daha güzel olacak inşallah

Hemen takibe aldım iyi ki burada bu başlığı açtım iyi ki vakit ayırıp sorularıma yanıt verdiniz çok teşekkür ederim. Beslenmeme ve vitaminlere özen göstereceğim sağolun
Ben ilk önce bi dahiliye doktoruna gidip durumumu anlattım tüm vitaminlerime baktılar referans aralığında bile olsa D vitamini ve B12 seviyesi çok önemli diye takviye başladık
Ayrıca arı sütü,propolis ve bal karışımından hergün 1 çay kaşığı yedim Türk kahvesi tüketimimi azalttım paketli gıda ve şeker tüketmedim
Sormak istediğiniz bir şey olursa her zaman yardıma hazırım bol şans diliyorum Allah hepimize yardım etsin inşallah

0.15 amh değerim ile şok olarak başladım
Sonra vitaminler Omega 3 dvit quenzim Q10 resveretrol propolis demir c vitamini 2000 mg ve 2 kere tarama hacamati ozellikle belden bunlar ile değerim 0.26 olmuştu. İlk aydan hamile kaldım.

Yani olmazlar olurmus. Çünkü Allah ol der ve oluverir

Çok teşekkür ederim evet bende D vitamini basladim düşüktü benim de. Diğer degerlerime de en kısa sürede tekrar detaylı baktirayim. Sağlıklı beslenme ve takviyelerle Allah'ın da izniyle olur inşallah sizlerin de güzel mesajlarıyla umudum arttı destek olduğunuz için sağolun

Ne güzel yazmışsınız Allah ol der ve olur.. siz de emek vermişsiniz çabalamışsınız ne güzel çok sevindim sizin adınıza. Amh sizde de yükselmiş maşallah Hacamati da değerlendireceğim teşekkür ederim.

Inşallah Allah'ım size de nasip etsin
Rabbim kimselere aratmasın çok zor birseymis

Bitkisel şeyler denedim şuan hatırlamıyorum ama YouTube a falan bakıyordum o psikolojide insan cidden ne buluyorsa denemek istiyor, denediklerim amh yükseltmediği gibi proaktin hormonumu yükseltmişti bu hormonun yükselmesi de gebe kalmaya engel bir durum teşkil ediyor o yüzden zaman kaybıydı bir yeri düzelteyim derken diğer yere zarar verebiliyor. Rabbim çocuk isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın

Haklısınız rastgele denememek gerek ben de güvenilir olsun bakanlık onaylı olsun diye kriterler belirledim herşeyi kullanmakta istemiyorum. Sonrasında düzeldi mi prolaktin değeriniz gebelik oldu mu? Amh kaçtı sizin?

Bıraktıktan sonra düzeldi ama gebelik kendiliğinden olmadı yumurta geliştirme,yumurta çatlatma ilaçları kullandım öylede oluşmadı amh 0.9 du doktorum kendiliğinden olur dedi ama ben beklemek istemedim tüp bebeğe başvurdum ilk denemede gebe kaldım bugün 30. Haftaya girdik bile kısmetse 36-37. Haftalarda bekliyoruz

Maşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız insallah. Benim de amh degerim 0.9 henüz bir tedavi programı cizilmedi doktorum tarafından. Aylar geçtikçe amh im daha da düşmesin en azından takviyelerle destekleyim diye düşündüm

Merak etmeyin doktorunuz eğer işinin ehliyse zaten kişiye özel tedavi uygular Benim 7-8 yumurtam oluyordu 1 ay gözlem , vitamin desteği ve iğnelerle 18 yumurtam toplandı 5. Güne ulaşan 5 tane en kaliteli yumurta ile yolumuza devam ettik , bu süreçte herşeyden önemlisi doktor seçimi.

Cok haklısınız insallah iyi bir doktor bulabilirim gittigim hastane iyi bir hastaneydi ama doktoru pek araştırmadım açıkçası. Durumum netleşti bundan sonraki süreçte iyi bir doktorla yola devam ederim inşallah... Teşekkür ederim vakit ayırıp sorularıma yanıt verdiniz

Ne demek ihtiyaç duyduğunuz her zaman yazabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…