hiç hamile kalmadım, 2 yıllık evliyim çok çocuk istedğimden değil ama insan üzülüyor ilerde de olmayacak mı ya da ben hep böyle mi yaşayacağım, seçme şansım elimden alınmış gibi hissediyorum. eşine açıklama kısmı zor olmayacak benim eşim mesela benden daha olgun karşıladı nasipteyse zaten olur çocuğun sorumluluğu çok büyük olmasa da sıkıntı değil şeklinde yaklaştı. fsh çok yüksek benim 93 tü 86 oldu 55 ti ve şuan 44 çıktı, moralim inanılmaz bozuk 44 de çok yüksek bi değer düşer evet ama ne zaman olur yumurtam olur mu bilmiyorum. amh değerim 0,1 bir daha da baktırmayı düşünmüyorum canımı sıkıyor değerler artık. yükselebiliyor bu arada ben yükselen duydum hatta yükselmesin 0,01 amh ile doğal yolla gebe kalan var. yarın doktora gidip yumurtalıklarıma baktırıcam. nasipse olur diyorum donasyon vs şu an düşünmüyorum. bu süreçler çok yıpratıcı zamanla sakinleşecek durumu kabulleneceksin işte o zaman keşke yumurtam varsa dondursaydım diyeceksin. şimdi yaşaman gereken neyse zaten onu yaşıyosun ben depresyona girdim çıktım her kan verdiğimde moralim yerle bir oldu şu an olduğu gibi ama geçiyor. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.