- 10 Ocak 2017
- 1.223
- 1.059
- 53
- 36
- Konu Sahibi gulsahali88
Merhaba kizlar amh sayısı düşük olup hamile kalan varmi ? bir de bu değer yükselmesi ne yapmamız lazm acil yardim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm hemen hemen aynıyiz seninle bnmde eşimin morfoloji 1 bnde de amh düşük 0.664 çıktı.sizin amh kaç çıktıUzun zamandır siteyi takip ediyorum.ancak yazmak kısmet oldu.arkadaşlar bende amh düşüklüğü var eşimde ise sperm morfolojisnde düşüklük %1. Ürolog aşılamaya uygun değerler dedi.2 aydır çok zor zamanlar geçirdik.bu arada 5 yıldır evliyim1 yıldır çocuk için uğraşıyoruz.aranızda benzer durumda olan var mı?tavsiyeleriniz nedir
Cnm hemen hemen aynıyiz seninle bnmde eşimin morfoloji 1 bnde de amh düşük 0.664 çıktı.sizin amh kaç çıktıUzun zamandır siteyi takip ediyorum.ancak yazmak kısmet oldu.arkadaşlar bende amh düşüklüğü var eşimde ise sperm morfolojisnde düşüklük %1. Ürolog aşılamaya uygun değerler dedi.2 aydır çok zor zamanlar geçirdik.bu arada 5 yıldır evliyim1 yıldır çocuk için uğraşıyoruz.aranızda benzer durumda olan var mı?tavsiyeleriniz nedir
cnm 0.48 amh benimde .Cnm hemen hemen aynıyiz seninle bnmde eşimin morfoloji 1 bnde de amh düşük 0.664 çıktı.sizin amh kaç çıktı
Cnm inan ben 1 aşılama 3 tüp denedm olmadi.benim de yunurtlama da sorun yok 21.gün progesteron testi de yaptirdm sonuç iyi çıktı klomen le 5.6 yumurtam oluyo kendiliğinden bakalım Rabbim Hayırlisini versin inşallah ikimizede ama inan kafaya takınca hiç olmuyo ben artk pek takmamayâ karar verdim.esim içinde klomen neofortil verdi dr bide bnde keçiboynuzu özü aldım sabah akşam 1 yemek kaşığı yiyo kaliteyi sayıyı morfoloji ye iyi geliyomus bikaç arkadaşım öle hamile kaldicnm 0.48 amh benimde .
yumutlama takibinde şükür sorun çıkmadı düzenli yumurtluyorum . ama hem bende sorun hem eşimde 2 aydır çok üzüldüm .doktorlar bu değerler ile aşılama olur dedi. ne yapacağımı şaşırdım .
cnm aynen aynı durumdayız. 2 aydır üst üste kötü haberler aldım .Cnm inan ben 1 aşılama 3 tüp denedm olmadi.benim de yunurtlama da sorun yok 21.gün progesteron testi de yaptirdm sonuç iyi çıktı klomen le 5.6 yumurtam oluyo kendiliğinden bakalım Rabbim Hayırlisini versin inşallah ikimizede ama inan kafaya takınca hiç olmuyo ben artk pek takmamayâ karar verdim.esim içinde klomen neofortil verdi dr bide bnde keçiboynuzu özü aldım sabah akşam 1 yemek kaşığı yiyo kaliteyi sayıyı morfoloji ye iyi geliyomus bikaç arkadaşım öle hamile kaldi
Cnm bnde 7 senelik evliyim ama 1.5 yıl korundum 5 yıldır istiyoruz bakalım Allah buyuk inşallah olucak ben inanıyorum.snde kafaya takma asilmiycak şeyler değil inan sonuçta imkansız değil değerlerimız 0 değil ona sukret mek lazımcnm aynen aynı durumdayız. 2 aydır üst üste kötü haberler aldım .
5 yıllık evliyim 1 senedir korunmuyorduk kontrole gittiğimde bu sonuçları öğrendim. doktorlar net bir şey de söylemiyor.Üroloji çocuğunuz olacak merak etmeyin dedi bir tek morfoloji düşüktü.Kadın doğumcumuz ne karar verecek bimiyorum ,salı randevum var .
sen kaç senedir istiyorsun cnm ?
Evet cnm doğru söylüyorsun . bende inancımı yitirmemeye çalışıyorum sonuçta moral çok önemli dedi doktor. kafana takarsan hiç olmaz dedi . bu öyle bir olay ki dedi 3 kez tüp bebek yaparsın olmaz doğal yoldan olur dedi.bizde çözemiyoruz dedi. inş bu yıl bitmeden iyi haberler alırız.Cnm bnde 7 senelik evliyim ama 1.5 yıl korundum 5 yıldır istiyoruz bakalım Allah buyuk inşallah olucak ben inanıyorum.snde kafaya takma asilmiycak şeyler değil inan sonuçta imkansız değil değerlerimız 0 değil ona sukret mek lazım
Evt cnm inanmayı bırakma bol bol dua et tatlim Allah buyuk inşallah hayırlı haberler gelicek ikimiz den de ben inanıyorum hamile olunca bana yaz burdan olurmu bnde olunca yazıcam sana insallahEvet cnm doğru söylüyorsun . bende inancımı yitirmemeye çalışıyorum sonuçta moral çok önemli dedi doktor. kafana takarsan hiç olmaz dedi . bu öyle bir olay ki dedi 3 kez tüp bebek yaparsın olmaz doğal yoldan olur dedi.bizde çözemiyoruz dedi. inş bu yıl bitmeden iyi haberler alırız.![]()