• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh düşüklüğü ve yumurta kalitesizliği

Esra2015

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2017
735
1.450
113
32
Kızlar merhaba amh 0.70 ortalama 7 8 yumurta gözüküyor ama iğneler ile 2 tanesi gelişip kalitesiz oluyor benim gibi olup çözümü bulan varmı kalitesi için ne yaptınız kullanıp faydasını gördüğünüz birşey varmı ben maxijuno omega q10 2 ay kullandım ama dahada geriledi kalitesi sanki şuan doktor ımpryl ile proxyfemin yazdı bu ay onu deneyip tekrar adetimde gideceğim yumurta gelişiyor ama e2 toplama günü yerlerde çok düşük çıkıyor kalitesiz olduğu için tedavi iptal oldu 😢

Merhaba canım tam o noktadayım bnde üç ay sonra opu olacağım şimdiden ımpry ve omepa Q10 kullanıyorum daha önce üç kez transfer oldum üçüde kimyasalla sonuçlandı Rabbim yardım etsin bize

Merhaba canım tam o noktadayım bnde üç ay sonra opu olacağım şimdiden ımpry ve omepa Q10 kullanıyorum daha önce üç kez transfer oldum üçüde kimyasalla sonuçlandı Rabbim yardım etsin bize
Cok zor ya herşeyi yaptım oysaki arı sütü olsun diyet olsun avakado ceviz sağlıklı beslenme ama daha da geriledi herşey dikkat ettikçe 😢

Cok zor ya herşeyi yaptım oysaki arı sütü olsun diyet olsun avakado ceviz sağlıklı beslenme ama daha da geriledi herşey dikkat ettikçe 😢
Çok haklısın kuzum ama ımpry çok güzel bir vitamin düzenli kullanımda mutlaka güzel sonuç alırsın doktorun ımpry ile proxfemini birlikte mi kullanmanı istedi

Benimde öyle malesef ama çözümü fitoterapi bence yani aslında net çözüm zorda yine de belki fitoterapi ile biraz iyileşir

Back