ben varım canım 0,64 ile normal yollardan hamile kaldımArkadaşlar Amh düşüklüğüyle çok uzun süre geçmeden normal yolla hamile kalan var mı? Üç dört ayda hamile kalan duyuyorum . Üç buçuk senedir çabalıyorum tüp bebek başarısız oldu ama normal yolla kalabilme durumuna da şahit oluyorum
sizin amh değeriniz kaç ? benim eşiminde düşüktü bitter çikolata , vitaminler kullandıÇok sevindim sizin adınıza. Hayırlı uğurlu olsun . Ben de ilk sene sorun bende sanıp çok uğraştım eşimin sperm sayısı düşük ve dna hasarı var. Hep kendimi suçladım ama çok şahit oldum normal yoldan hamile kalan. Tekrar tüp bebek denesem mi bitkisel mi çalışsam çok kararsızım
Benim 0.48 eşimin her şey normal sayısı düşük dna. Hasarı var bir de takviyeler alıyoruz üç buçuk senedir çok yoruldum umudumu kesiyorum artık ne yapsam ne içsem etkili olur artık bilmiyorum kader nasip diyip bırakayım mı bilmiyorumsizin amh değeriniz kaç ? benim eşiminde düşüktü bitter çikolata , vitaminler kullandı
kafana takma dığın anda oluyor .bende tam bıraktım olmıcak dedim oldu, umudunu kaybetme ama kafana takma,eşinizle birlikte vitamin takviyesi almaya devam edin, eşinize c.ve e vitamini iyi gelir beslenmenize dikkat edin akışına bırakın. inşallah güzel sonuçlar alırız sizdenBenim 0.48 eşimin her şey normal sayısı düşük dna. Hasarı var bir de takviyeler alıyoruz üç buçuk senedir çok yoruldum umudumu kesiyorum artık ne yapsam ne içsem etkili olur artık bilmiyorum kader nasip diyip bırakayım mı bilmiyorum
inşallah en kısa zamanda hamile haberini alırızkafana takma dığın anda oluyor .bende tam bıraktım olmıcak dedim oldu, umudunu kaybetme ama kafana takma,eşinizle birlikte vitamin takviyesi almaya devam edin, eşinize c.ve e vitamini iyi gelir beslenmenize dikkat edin akışına bırakın. inşallah güzel sonuçlar alırız sizden
Benim 0.48 eşimin her şey normal sayısı düşük dna. Hasarı var bir de takviyeler alıyoruz üç buçuk senedir çok yoruldum umudumu kesiyorum artık ne yapsam ne içsem etkili olur artık bilmiyorum kader nasip diyip bırakayım mı bilmiyorum
Mesajınızı şimdi gördüm çok özür dilerim bildirim düşmemiş anlamadım. Benim de hep dört ya da üç yumruta görünüyor. O kadsr değişken ki. Sonra tüp bebek zamanı bir tane büyüyor zorlasan iki ama tutmadı kalitesiz . Sorun bende de eşimde de . Sizi çok iyi anlıyorum en iyi ben anlarım. Ama inanım buna çabanızı Allaha olan inancınızı kaybetmediginşz sürece Allah sizi mahsun bırakmayacaktır kendimi böyle telkin ediyorum en son fsh cok yüksek çıktı üç ayda 3.4 28 olmuş beş gün önce öğrendim dünyam yıkıldı çok korkunc şeyler yazıyor. Ama hormonlarım hepsi değişken . Bakın sebepsiz hiç sorun yokken kalamayanalr var senelerce . İnsallah bizdeki sebepleri kaldırır rabbim inanın sizin için de çok dua edeceğim ama size memorial ya da bahçeci öneririm nereye gidiyorsunuz benim de maddi manevi çok yıprandım 34 yaşındayım ben de sanırım siz daha gençsiniz bu Amh rabbim dusmanımın başına vermesin ama alternatif tıptan da faydalanabilirsiniz çoğu insan Amh düşük insan bastırmadan tahlillerine hamile kalıyor eminim buna bizdeki nasip kısmet ama zor değil ben vazgeçmeyi düşünmüyorum siz de geçmeyin 100 yaşında hz zekeriyaua veren rabbim bize de verecektir dua edin kaderi dua değiştirir mucizeler olsun bize ins müjdeli haberinizi alırımKaç yumurtanız görünüyor acaba ? Yumurta kaltiesi için bişey kullaniyormusunuz?
Bende 2 sene olacak uğraşıyorum kalamadım 003 amh geçen sene daha yüksektir muhtemelen sizin dersinizde filandır diye dusunuyroum bu sene bu kadar düştü tüp bebeğe bi türlü başlayamadık geçen ay tam başladık yumurtaların gelişmedi tefsviyu iptal ettiler doğaldan da deniyorum umut ediyorum ama olmadı tüp bebek tekrar deneyeceğim bilmiyorum ne olacak mart ve nisan ayında 4 yumurta vardı ama artık tek yumurtaya düştü geçen ayda trk yumurtaydı arkadan 1 tane daha göründü iksiide gelismedi iptal oldu tedavim kalanları gördükçe bende umutlanıyorum ama işte nasip olur mu bilmiyorum çabalıyorum
Mesajınızı şimdi gördüm çok özür dilerim bildirim düşmemiş anlamadım. Benim de hep dört ya da üç yumruta görünüyor. O kadsr değişken ki. Sonra tüp bebek zamanı bir tane büyüyor zorlasan iki ama tutmadı kalitesiz . Sorun bende de eşimde de . Sizi çok iyi anlıyorum en iyi ben anlarım. Ama inanım buna çabanızı Allaha olan inancınızı kaybetmediginşz sürece Allah sizi mahsun bırakmayacaktır kendimi böyle telkin ediyorum en son fsh cok yüksek çıktı üç ayda 3.4 28 olmuş beş gün önce öğrendim dünyam yıkıldı çok korkunc şeyler yazıyor. Ama hormonlarım hepsi değişken . Bakın sebepsiz hiç sorun yokken kalamayanalr var senelerce . İnsallah bizdeki sebepleri kaldırır rabbim inanın sizin için de çok dua edeceğim ama size memorial ya da bahçeci öneririm nereye gidiyorsunuz benim de maddi manevi çok yıprandım 34 yaşındayım ben de sanırım siz daha gençsiniz bu Amh rabbim dusmanımın başına vermesin ama alternatif tıptan da faydalanabilirsiniz çoğu insan Amh düşük insan bastırmadan tahlillerine hamile kalıyor eminim buna bizdeki nasip kısmet ama zor değil ben vazgeçmeyi düşünmüyorum siz de geçmeyin 100 yaşında hz zekeriyaua veren rabbim bize de verecektir dua edin kaderi dua değiştirir mucizeler olsun bize ins müjdeli haberinizi alırım
Bana müjdeli haber vereceksiniz inanıyorum yaşınız kaç bu arada? Ne zamandır uğraşıyorsunuz ben dört sene önce öğrendim ve eşime yalvardım umrunda olmadı yumurtalarım zaten az tükenir korkusuyla fsh ve diğer hormonlar çok iyiydi o zaman eşimin de sayı dusukmus meğer ama iki kadın doktoru normal deyip tek sorun bende gibi bana yöneldiler e haliyle eşimin sayı düşük dna hasarı da olunca olmadı bence eşim inat etti üç sene sonra tüp bebek kabul etti ve ben yurtdışına gelmek zorundaydım ekonomik sebeplerden burda imkanlar kısıtlı çok pahalı devletine başvurduk on ay sıra gelmedi hem de kendi vatandaşları dışındakilere parayla ona rağmen bekledik çünkü buranın özelleri üç katı derken ikinci tüp bebek için Türkiyeye gitsem çok zorlanacaktım eşim git gel evim yok annemlerde rahat edemem diye burda bir kligine 180 bin ödedik sonra bir baktım fsh 28 ama henüz iptal etmedi ben de anlamadım neden iptal etmedi korkuyorum çok fazla yoruldum fsh ya daha da yükselirse menopoza mıgirecegim korkusu sardı şimdi çocuktan çok ne zaman verirse versin rabbim ama gerçekten kaldıramayacağımız yük vermesin ben de memorial istiyordum hangi doktora gidiyorsunuz ılgın doktor varmış ama gitti sanırım o ve ardışık fiyatı ne kadar acabaTeşekkür ederim cevabınız için. Şu an tek yumurtam var onunla memorial de deneyeceğim olursa eğer büyürse toplanabilirse. Havuz yapılacak. Aslında aylardır gidiyorum öncesinde 4 yumurtam vardı artık teke düştü. Bi türlü başlayamadık bi ay kist oldu bi ay fsh yükseldi bi ay yine kist bilmem ne bie sürü zaman kaybı oldu marttan beri gidiyorum bu ay eğer olursa olacak geçen ay 2 yumurtadan kist operasyonu oldum içleri boşaltıldı yumurtalar gelişip kist olmuş. Daha düzenli takip edilebilirim umarım. Bende öyle düşünüyorum yumurtaya can veren Allah tek yumurtaya da veren o yanı hepimiz tek yumurtadan olduk öyle diyorum kendi kendime. Nasipse kaderde varsa olur diyorum. Üzülmeyin sizde fsh için o sürekli değişkenlik gösterebilir her ay benim haziran ayında 145 i gördü doktor bile şaşırdı geçen ay 11 e düşmüştü inşallah çıkmaz daha da. Benim doktorum bir vitamin verdi ben onunla düştüğünü düşünüyorum ama tabi bilemiyorum yine de
Bana müjdeli haber vereceksiniz inanıyorum yaşınız kaç bu arada? Ne zamandır uğraşıyorsunuz ben dört sene önce öğrendim ve eşime yalvardım umrunda olmadı yumurtalarım zaten az tükenir korkusuyla fsh ve diğer hormonlar çok iyiydi o zaman eşimin de sayı dusukmus meğer ama iki kadın doktoru normal deyip tek sorun bende gibi bana yöneldiler e haliyle eşimin sayı düşük dna hasarı da olunca olmadı bence eşim inat etti üç sene sonra tüp bebek kabul etti ve ben yurtdışına gelmek zorundaydım ekonomik sebeplerden burda imkanlar kısıtlı çok pahalı devletine başvurduk on ay sıra gelmedi hem de kendi vatandaşları dışındakilere parayla ona rağmen bekledik çünkü buranın özelleri üç katı derken ikinci tüp bebek için Türkiyeye gitsem çok zorlanacaktım eşim git gel evim yok annemlerde rahat edemem diye burda bir kligine 180 bin ödedik sonra bir baktım fsh 28 ama henüz iptal etmedi ben de anlamadım neden iptal etmedi korkuyorum çok fazla yoruldum fsh ya daha da yükselirse menopoza mıgirecegim korkusu sardı şimdi çocuktan çok ne zaman verirse versin rabbim ama gerçekten kaldıramayacağımız yük vermesin ben de memorial istiyordum hangi doktora gidiyorsunuz ılgın doktor varmış ama gitti sanırım o ve ardışık fiyatı ne kadar acaba